FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. Καράτε Μαχητές Ηλείας: «Χάλκινη» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα η Παρασκευοπούλου

Ημερομηνία: 08-07-2024 | Συντάκτης:

Διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γέρακα στην Αθήνα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων-Νεανίδων-Νέων Ανδρών-Γυναικών & Κύπελλο U21 2024, που είναι το μόνο μοριοδοτούμενο πρωτάθλημα στη χώρας μας, και τον Αθλητικό Σύλλογο Καράτε Μαχητές Ηλείας εκπροσώπησαν δύο αθλητές, που έκαναν υπερήφανο το σύλλογο.

Ο λόγος για την Μαρίνα Παρασκευοπούλου και τον Στέφανο Περίκου. Οι δύο αυτοί αθλητές ανήκουν στους καλύτερους στην Ελλάδα και το αποδεικνύουν με τα αποτελέσματά τους.

Η Μαρίνα Παρασκευοπούλου κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία kumite Νέων Γυναικών -53kg. Η Μαρίνα είναι η μοναδική αθλήτρια από το νομό Ηλείας που έφερε μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο Στέφανος Περίκου δεν κατάφερε να κερδίσει στον μικρό τελικό και αρκέστηκε στην 5η θέση στην κατηγορία Kumite Ανδρών U21 -84kg.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Μαχητές Ηλείας σε ανακοίνωσή του συγχαίρει τα δύο παιδιά που κάνουν υπερήφανο τον σύλλογο και την πόλη του Πύργου, ενώ ο προπονητής τους, Φώτης Λουκόπουλος, δηλώνει υπερήφανος που είναι αθλητές του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot