FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. Καράτε Μαχητές Ηλείας: Ασημένιο στο Πανελλήνιο η Παρασκευοπούλου

Ημερομηνία: 08-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η 16χρονη Μαρίνα Παρασκευοπούλου, αθλήτρια του «Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Μαχητές Ηλείας» κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Γυναικών, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο της Βέροιας.

Η Παρασκευοπούλου, παρά τις αυξημένες σχολικές της υποχρεώσεις ως μαθήτρια Λυκείου, είχε προετοιμαστεί κατάλληλα από τον προπονητή της στους «Μαχητές Ηλείας», Φώτη Λουκόπουλο, και το απέδειξε περίτρανα στους αγώνες στην Βέροια, όπου μετά από πολύ καλές εμφανίσεις ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Η Παρασκευοπούλου συμμετείχε στην κατηγορία kumite νέων γυναικών -53κ.. Στον πρώτο αγώνα νίκησε την Αλεξιάδη Βικτωρία, αθλήτρια του «ΓΑΣ Ολύμπιος Μαχητής» με σκορ 8-0. Στον δεύτερο αγώνα ήρθε αντιμέτωπη με την Νικολοπούλου Άννα του συλλόγου «ΑΣΚ Η Δόξα Γαλατσίου» και νίκησε με σκορ 4-2, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στον τελικό της κατηγορίας. Εκεί, αγωνίστηκε ενάντια στην Λύδια Λαμπρινή Ξένου του «ΑΣ Οδυσσέας» και ηττήθηκε με σκορ 5-0, κατακτώντας έτσι το ασημένιο μετάλλιο και την δεύτερη θέση. Μια μεγάλη επιτυχία για την Παρασκευοπούλου σε πανελλήνιο επίπεδο και είναι σίγουρο πως με το ταλέντο που διαθέτει και την σκληρή δουλειά θα έρθουν κι άλλες ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.  Εξάλλου, την επόμενη εβδομάδα η Μαρίνα Παρασκευοπούλου θα πάρει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε  Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Γυναικών (Under 21) στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας με την Εθνική Ομάδα, όπως και ο Στέφανος Περίκου, ο οποίος μαζί με τον Νικόλα Παρασκευόπουλο συμμετείχαν και αυτοί από πλευράς Μαχητών Ηλείας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Βέροιας. Κατέβαλαν και αυτοί μεγάλη προσπάθεια και είχαν μια πολύ καλή μαχητική παρουσία, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση τους τελικούς των κατηγοριών τους.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot