FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. Ήλιδα: Πήρε τον «μπομπέρ», Νίκο Γιαννακόπουλο

Ημερομηνία: 08-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο ρόστερ και οι νεαροί Πέππας, Καλτσής-Ανανέωσαν 8 παίκτες

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Α.Σ. Ήλιδα έκανε γνωστές άλλες τρεις μεταγραφές, μετά από αυτή του 20χρονου γκαρντ, Γιάννη Βισβάρδη. Η ομάδα του Γρηγόρη Κακολύρη, που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ και έχει ως στόχο την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΗ, συμφώνησε με τον έμπειρο φόργουορντ και δεινό σουτέρ τριών πόντων, Νίκο Γιαννακόπουλο, που για 15 χρόνια ήταν ο παίκτης-ηγέτης και αρχηγός του Αιγέα Γαστούνης. Ο Γιαννακόπουλος δυναμώνει την περιφέρεια της Ήλιδας, με το πολύ καλό μακρινό σουτ που διαθέτει και αποτελεί άλλη μια δυνατή μεταγραφή για τους Αμαλιαδίτες.

Επιπλέον, οι «μελανόλευκοι» απέκτησαν από τον Αιγέα και τον 17χρονο φόργουορντ, Γιώργο Πέππα, αλλά και τον επίσης νεαρό γκαρντ Χρήστο Καλτσή από τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας.

Η Ήλιδα έχει διατηρήσει στις τάξεις της τους περισσότερους παίκτες από την περσινή σεζόν και μαζί με τις μεταγραφές που έχουν γίνει φαντάζει πολύ δυνατή. Συγκεκριμένα συνεχίζουν στην ομάδα οι Θοδωρής Μάρκου, Ανδρέας Δαρβίρας, Φώντας Αδαμόπουλος, Χρήστος Ηλιόπουλος, Γιάννης Τσαμπούκος, Νίκος Ευσταθόπουλος, Αλέξανδρος Καλοπίσης, ενώ επέστρεψε στην Αμαλιάδα ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος από τις σπουδές του και θα ενισχύσει και αυτός την προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΗ.

Φωτό: Δημήτρης Τρασάνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot