FOLLOW US: facebook twitter

Α.Σ. Ήλιδα: Πέμπτη μεταγραφή ο Μάλλιαρης

Ημερομηνία: 15-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιώργος Μάλλιαρης είναι η νέα μεταγραφή του Α.Σ. Ήλιδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΚΑΗ. Ο έμπειρος Μάλλιαρης, που καλύπτει τις θέσεις των ψηλών, ανήκε στον Αιγέα Γαστούνης και θα προσδώσει δύναμη στη ρακέτα με τις ικανότητές του σε άμυνα και επίθεση. Άλλη μια δυνατή μεταγραφή για την ομάδα του Γρηγόρη Κακολύρη, που έφτασε τις πέντε προσθήκες. Είχαν προηγηθεί οι Βισβάρδης, Νίκος Γιαννακόπουλος και οι νεαροί Γιώργος Πέππας και Χρήστος Καλτσής, με την Ήλιδα να κοιτάζει ψηλά τη νέα σεζόν και δη την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΗ.

Πέρα από τον μεταγραφικό σχεδιασμό που βαδίζει καλά, η Ήλιδα διέπεται από πολύ καλή οργάνωση και μάλιστα την επόμενη Κυριακή 24/9 θα παρουσιάσει επίσημα την εμφάνιση της ομάδας της σεζόν 2023-2024, μαζί με τον κεντρικό χορηγό, στον χώρο της Αρχαίας Ήλιδας, για σημειολογικούς λόγους, καθώς η ομάδα από εκεί έχει πάρει την ονομασία της.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, από την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσουν ξανά κάποιες προπονήσεις, ενώ επίσημα η προετοιμασία θα αρχίσει στις 3 Οκτωβρίου. Ήδη ο Coach Κακολύρης έχει κλείσει τα φιλικά παιχνίδια, όπου οι «μπλε» θα «μονταριστούν» για να είναι απολύτως έτοιμοι στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΗ.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot