FOLLOW US: facebook twitter

Α. Παπαδάκος: Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του εκλογικού του γραφείου

Ημερομηνία: 08-09-2023 | Συντάκτης:

          Ισχυρό μήνυμα νίκης από τον Ανδρέα Παπαδάκο

Σε κλίμα ενθουσιασμού και νίκης, με έντονη τη διάθεση για αλλαγή, εκατοντάδες πολίτες της Ήλιδας υποδέχτηκαν, αγκάλιασαν και έδωσαν τα χέρια με τον αυριανό δήμαρχο κ. Ανδρέα Παπαδάκο, τον άνθρωπο των έργων, της προσφοράς και της ελπίδας, όπως τον αποκαλούν.

Όπως πρώτος ανακοίνωσε το συνδυασμό του στις 16:10 την Πέμπτη 31 Αυγούστου, έτσι και πρώτος εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στην Αμαλιάδα και όπως όλα δείχνουν από τη μεγαλειώδη συγκέντρωσή του, πρώτος θα αναδειχθεί και στις δημοτικές εκλογές!

Το κοινό της Αμαλιάδας που κυριολεκτικά «βράζει» για αλλαγή, του  επιφύλαξε μια εξαιρετική συγκέντρωση σε παλμό, ζωντάνια και συμμετοχή και θεωρεί πλέον ότι ο κ. Παπαδάκος ως επιτυχημένος επιχειρηματίας που είναι, με την ίδια επιτυχία θα νοικοκυρέψει και θα αναβαθμίσει και το δήμο Ήλιδας !

Εκατοντάδες πολίτες παραβρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Έλλης και 3ης Μεραρχίας και λειτουργεί καθημερινά πρωί και απόγευμα και δημιούργησαν το αδιαχώρητο στις παρακείμενες οδούς και την πλατεία του Αγίου Αθανασίου.

Ο κ. Παπαδάκος σε μια λαοθάλασσα αγάπης και χειροκροτημάτων  έτυχε θερμότατης υποδοχής ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και προηγούμενο πολιτικής συγκέντρωσης.

Όλοι εισπράττουμε την ανάγκη για αλλαγή

«Φίλοι μου, η ενασχόλησή μου με την Αυτοδιοίκηση ξεκινάει από τη μεγάλη αγάπη που έχω για το δήμο Ήλιδας, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είμαι πολιτικός και ούτε θέλω να γίνω, θέλω μόνο να προσφέρω, να κάνω έργα και να μείνω στην ιστορία ως, ο δήμαρχος των έργων και όχι των λόγων όπως οι άλλοι», με αυτά τα λόγια ο Ανδρέας Παπαδάκος ξεκίνησε να μιλά στο κοινό το οποίο τον αποθέωνε με χειροκροτήματα διακόπτοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα το λόγο του.

Σε μία μεστή, με παλμό και ουσιαστική ομιλία, ο κ. Παπαδάκος αναφέρθηκε σε όλα τα ψεύδη που διαδίδονται για το άτομό του κατά καιρούς ξεκαθαρίζοντας ότι «εδώ είμαι και δεν έχω σκοπό να φύγω, εδώ είμαι και δεν έβγαλα εισιτήριο όπως διαλαλούσαν, φανταστείτε πόσο τρόμο και πανικό είχαν για να λένε όλα αυτά τα ψεύδη. Όχι μόνο δεν έφυγα, αλλά είμαι εδώ, δυνατός και με τη δική σας στήριξη ενισχυμένος και κατεβαίνω με την παράταξή μας η οποία αποτελείται από άξιους και ηθικούς ανθρώπους και όχι με γυρολόγους παρατάξεων και άτομα που προσκύνησαν αυτούς που κατηγορούσαν μέχρι χθες.

Όλοι οι υποψήφιοί μας είναι άνθρωποι σαν εσάς, γι αυτό και σας καταλαβαίνουν. Γι αυτό και μοιράζονται μαζί σας τις ίδιες ανησυχίες».  

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδάκος αναφέρθηκε στον αναβρασμό για αλλαγή που επικρατεί σε ολόκληρο το δήμο Ήλιδας, τονίζοντας για ακόμη μία φορά ότι αυτοί που έχουν βουλιάξει το δήμο αυτά τα χρόνια, ζητούν εκ νέου την ψήφο των δημοτών, και συνεχίζουν να τους τάζουν τα ίδια που τους έταζαν και το 2019.

Έργα ουσίας

Μιλώντας στη συνέχεια έκανε μια σύντομη και ουσιαστική αναφορά στον ανθρώπινο και φιλόξενο δήμο που ονειρεύεται  να δημιουργήσει επισημαίνοντας «Δεσμευόμαστε να αγκαλιάσουμε τις ευπαθείς ομάδες, να κάνουμε το δήμο φιλόξενο, με διαφάνεια, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών, να λειτουργήσουμε τον ιστορικό Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας, να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των ζώων, τις παραλίες μας, να αναδείξουμε την ιστορία μας και τόσα άλλα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά μας. Σας έχουμε αποδείξει ότι τηρούμε το λόγο μας.  Σας έχουμε αποδείξει ότι κάνουμε έργα. Δώστε μας την ευκαιρία με την ψήφο σας, για να υλοποιήσουμε ακόμη περισσότερα!», είπε χαρακτηριστικά καταχειροκροτώντας τον το κοινό και παράλληλα δεσμεύτηκε να είναι δήμαρχος για ΟΛΟΥΣ και όχι για μερικούς, καλώντας τους να υπογράψουν ΜΑΖΙ τον Οκτώβριο το συμβόλαιο αλλαγής και ανάκτησης της χαμένης αξιοπρέπειας του δήμου Ήλιδας!

Την τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο πατέρας Αλέξιος, ενώ τον κ. Παπαδάκο προλόγισε η κ. Νίκη Μπουτζαρέλη η οποία αναφέρθηκε στην προσωπικότητά του, στην επαγγελματική του πορεία και στην τεράστια  διάθεση που έχει για προσφορά, όπως αυτή αποδεικνύεται και μέσα από το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει μόλις εκλεγεί. Ένα πρόγραμμα βασισμένο στην ισομερή ανάπτυξη, στον εκσυγχρονισμό, και στη διαφάνεια. Ένα δήμο πρότυπο ο οποίος τα επόμενα χρόνια θα βρίσκεται στους κορυφαίους δήμους της χώρας και όχι στην τελευταία θέση που είναι σήμερα..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος