FOLLOW US: facebook twitter

Α.Π.Ο. Κουρτέσι: Δυνατές επιστροφές Κωστόπουλου, Κόσκορη-Με Σκλαβενίτη στα γκολπόστ

Ημερομηνία: 15-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Π.Ο. Κουρτέσι μετά την άνοδό του φέτος, θα παίζει στην Β΄ Κατηγορία τη νέα σεζόν και πέρα από τις ανανεώσεις έχει προχωρήσει και σε τρεις μέχρι στιγμής πολύ δυνατές μεταγραφές για τα δεδομένα της κατηγορίας. Καταρχάς ο έμπειρος όσο και ικανός επιτελικός μέσος, Ανδρέας Κωστόπουλος, επέστρεψε στην ομάδα του χωριού του, στην οποία έχει υπάρξει και αρχηγός, και μάλιστα θα έχει διπλό ρόλο, αυτό του παίκτη-προπονητή. O Κωστόπουλος τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Δάφνη Ανδραβίδας, ενώ πιο πριν ήταν επτά χρόνια στον ΑΠΟ Κουρτέσι κι έτσι δικαίως θεωρείται μια από τις «σημαίες» της ομάδας.

Επίσης, επέστρεψε στον ΑΠΟΚ κι ένα άλλο δικό του παιδί, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, Ανδρέας Κόσκορης, ο οποίος είναι και αυτός από το Κουρτέσι και αναδείχτηκε από την ομάδα του χωριού του. Ο Κόσκορης τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν και αυτός στη Δάφνη Ανδραβίδας στην Α΄ και Β΄ Κατηγορία.

Επιπλέον, ο ΑΠΟΚ έκλεισε τερματοφύλακα τον 24χρονο Βαρδαίο Παναγιώτη Σκλαβενίτη, που την προηγούμενη σεζόν ανήκε στη Δόξα Ν. Μανωλάδας (δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού), ενώ παλιότερα έχει παίξει σε Κόρινθο ’06, Πυρσό Γρεβενών, Προοδευτική Μανωλάδας και ΠΑΟ Βάρδας. Τέλος, αποκτήθηκαν τα δίδυμα αδέρφια Χρήστος και Σίμος Χαραλάμπους (16 ετών) από τον Αίαντα.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες δυνατές μεταγραφές για τον ΑΠΟΚ, που στοχεύει να είναι στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία, στην οποία αγωνιζόταν για πολλά χρόνια.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot