FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Βλέψεις για ψηλά-Συνεχίζει με Μιλοσέσκι-Συμφωνία με Κουτρουμπή

Ημερομηνία: 27-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι θα συνεχίσει για άλλη μια χρονιά να είναι παίκτης-προπονητής του Ξενοφώντα.

Του Κώστα Πλιάγκου – proinisports@gmail.com


Ο Ξενοφών Κρεστένων από την επόμενη εβδομάδα με την διεξαγωγή της Γ.Σ. του συλλόγου θα αρχίζει να σχεδιάζει την ομάδα που θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας. Μια ομάδα που θεωρείται σίγουρο πως δεν θα έχει την πορεία που είχε φέτος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου είναι πολύ θετικό και κάποια νέα πρόσωπα έχουν εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσουν σημαντικά τον Ξενοφώντα τη νέα σεζόν. Απομένει στην Γ.Σ. να δείξουν την πρόθεσή τους και εμπράκτως και ο Ξενοφών να χτίσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, που είναι και ο στόχος. Μια ομάδα που θα έχει υψηλό επίπεδο οργάνωσης και φυσικά θα είναι πολύ δυνατή στον αγωνιστικό χώρο, υπό την καθοδήγηση του επιτυχημένου Ντέγιαν Μιλοσέσκι, ο οποίος για άλλη μια χρονιά θα είναι ο παίκτης-προπονητής και ταυτόχρονα ηγέτης του Α.Ο. Ξενοφών στο γήπεδο.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχουν εδώ και καιρό κάποιες επαφές με πολύ καλούς Ηλείους ποδοσφαιριστές, που αν αποκτηθούν θα… εκτοξεύσουν την ποιότητα της ομάδας. Ο πρώτος παίκτης που έχει συμφωνήσει προφορικά, εδώ και πολύ καιρό (περίπου ένα μήνα), είναι ο πολύπειρος γκολκίπερ Κώστας Κουτρουμπής, που την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Αίαντα της Γ΄ Εθνικής και επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, τον Ξενοφώντα, στον οποίο έχει παίξει για 7 χρόνια κι έχει πανηγυρίσει τίτλους. Η σπουδαία επιστροφή Κουτρουμπή θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, μετά την διεξαγωγή της Γ.Σ. του συλλόγου και αφού ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά της μεταγραφής.

Ο Κώστας Κουτρουμπής θα φορέσει ξανά την φανέλα του Α.Ο. Ξενοφών.

Πέρα όμως από τον Κουτρουμπή, ο Ξενοφών κοιτάζει για παίκτες που έχουν φορέσει κατά το παρελθόν ξανά την φανέλα της ομάδας και ανήκουν στην ελίτ των Ηλείων ποδοσφαιριστών. Αν τελεσφορήσουν οι συζητήσεις, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σίγουρο πως θα είναι πολύ δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα και θα κοιτάζουν ψηλά…

Από την επόμενη εβδομάδα που θα διεξαχθεί η Γ.Σ. (θα οριστεί εντός της εβδομάδας) η Διοίκηση θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για την δόμηση μιας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας, η οποία μην ξεχνάμε πως θα παίζει πλέον στο δικό της γήπεδο-στολίδι, απ’ όπου θα αντλεί ακόμα περισσότερη δύναμη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot