FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Τσίγκρηλας και την επόμενη σεζόν!

Ημερομηνία: 19-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για ενάμιση χρόνο η συμφωνία με τον 25χρονο επιθετικό-Θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμη παίκτης, για τον άξονα της μεσαίας γραμμής

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Α.Ο. Ξενοφών, όπως γράψαμε και χθες και μάλιστα η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν ο παίκτης μείνει στην Ηλεία την σεζόν 2024-2025.  Ο Ξενοφών, εκτός απροόπτου, θα έχει στο δυναμικό του τον Τσίγκρηλα και την επόμενη σεζόν και είναι μια συμφωνία που συνηθίζει η νέα Διοίκηση υπό την προεδρία του Αντώνη Αραβαντινού, ώστε η ομάδα να έχει έναν βασικό κορμό ποδοσφαιριστών και να μην αναγκάζεται να ψάχνει πολλούς παίκτες το καλοκαίρι. Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου δυναμώνει πολύ με τον 25χρονο Παναγιώτη Τσίγκρηλα στην επίθεση, εκεί όπου έχει και τον δεινό σκόρερ, Πάρη Κωνσταντόπουλο, αλλά και τον Θανάση Μπακατσέλο, που προπονείται ήδη κανονικά μετά τον τραυματισμό του και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, στις 7-8 Ιανουαρίου, θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα.

Θα ακολουθήσει άλλη μια τουλάχιστον μεταγραφή για τον Ξενοφώντα, καθώς ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος θέλει έναν παίκτη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, 6-8άρι. Ο Ξενοφών, άλλωστε, θέλει να έχει πιο γεμάτο ρόστερ ενόψει του β΄ γύρου και των πλέι-οφ, ώστε να κυνηγήσει με αυξημένες πιθανότητες τον τίτλο στην Α΄ Κατηγορία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot