FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: To κλάμα του 14χρονου σκόρερ, Θοδωρή Δρακόπουλου

Ημερομηνία: 31-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
[email protected]

Ο Θοδωρής Δρακόπουλος του Α.Ο. Ξενοφών στα 14 χρόνια του χρίστηκε σκόρερ στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου και μάλιστα σε αγώνα με χαρακτήρα ντέρμπι, την Κυριακή στο γήπεδο Σαβαλίων, στο ματς Αστέρας-Ξενοφών.

Ο ταλαντούχος επιθετικός, που είναι και παίκτης της Μικτής Ηλείας, κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Μπακατσέλο στο 17ο λεπτό και στο 54΄ σκόραρε με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, από ασίστ του Διαμαντόπουλου. Ο μικρός δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός ότι σκόραρε, έπιασε αμέσως το κεφάλι του και δάκρυα συγκίνησης άρχισαν να τρέχουν στο πρόσωπό του.

Οι συμπαίκτες του έτρεξαν να τον συγχαρούν αλλά και να τον εμψυχώσουν ακόμα περισσότερο μετά το γκολ, ενώ το ίδιο έκανε και ο προπονητής του, Σπύρος Αντωνόπουλος, ο οποίος όταν τον έριξε στο παιχνίδι στη θέση του τραυματία Μπακατσέλου, του είπε χαρακτηριστικά: «δεν σου έχει χαρίσει κανείς τίποτα. Για να είσαι σε αυτή την ομάδα, αξίζεις να είσαι εδώ. Μην φοβάσαι τίποτα και δείξε τι αξίζεις».

Τα λόγια του Σπύρου Αντωνόπουλου όταν έριχνε στο ματς τον μικρό Θοδωρή, φαντάζουν ως προφητικά, καθώς ο ταλαντούχος επιθετικός στο 54΄ σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α΄ Κατηγορία (πέρυσι έπαιζε στον Ερμή Πύργου του Τάσου Φερεκίδη). Ήταν η δεύτερη φετινή συμμετοχή του Θοδωρή στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας καθώς είχε παίξει και στο ματς της πρεμιέρας με τον Πήγασο στο γήπεδο Κατσαρού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στα φιλικά ματς πέτυχε πέντε γκολ σε ισάριθμους αγώνες!


Θυμίζουμε πως στον Ξενοφώντα παίζει και ο μεγαλύτερος αδερφός του, ο επίσης ταλαντούχος Γιώργος Δρακόπουλος, που είναι από πέρυσι βασικός στον Ξενοφώντα, ωστόσο την Κυριακή έλειψε από το ματς, λόγω ίωσης. Παιδιά του παλαίμαχου σπουδαίου επιθετικού του Α.Ο. Ξενοφών, Κώστα Δρακόπουλου, που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot