FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Την Κυριακή η απονομή-Στις 4.15μ.μ. το ματς με Παναρκαδικό

Ημερομηνία: 23-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναρκαδικό, η απονομή του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Ξενοφών στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν, την προσεχή Κυριακή, θα πάρει το τρόπαιο του πρωταθλητή Ηλείας από την ΕΠΣΗ. Πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναρκαδικό, την Κυριακή στην Κρέστενα, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος των μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ, οι ερυθρόλευκοι θα σηκώσουν το κύπελλο του πρωταθλητή Ηλείας, το οποίο κατέκτησαν με απολογισμό 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Το ματς με τον Παναρκαδικό θα ξεκινήσει στις 4.15μ.μ. και όχι στις 5μ.μ., ύστερα από απόφαση της Ε.Π.Ο., έτσι ώστε και τα τρία ματς της  αγωνιστικής να αρχίσουν την ίδια ώρα. Οπότε η απονομή θα γίνει στις 4μ.μ..

Κατά τα άλλα, ο Ξενοφών την Κυριακή κόντρα στον πρωταθλητή Αρκαδίας, που εξασφάλισε ήδη την άνοδο στη Γ΄ Εθνική έχοντας 13 βαθμούς, θέλει νίκη με ευρύ σκορ, ώστε να καλύψει και την αρνητική διαφορά τερμάτων που έχει μέχρι στιγμής στον όμιλο (-4 γκολ, ενώ ο Παλληξουριακός έχει +3 και ο Μιλτιάδης 0), με απώτερο σκοπό να αυξήσει τις μαθηματικές πιθανότητες που έχει για μια θέση στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, που οδηγεί στη Γ΄ Εθνική. Και το ίδιο χρειάζεται και την τελευταία αγωνιστική στην Πάτρα κόντρα στον Ατρόμητο Πατρών που με μηδέν βαθμούς δεν έχει καμία ελπίδα ανόδου. Κι αυτό διότι πρώτο κριτήριο στην περίπτωση ισοβαθμίας (σενάριο που συγκεντρώνει πιθανότητες) είναι η συνολική διαφορά τερμάτων μεταξύ των ισοβαθμούντων σωματείων.

Οι ερυθρόλευκοι του Σπύρου Αντωνόπουλου, δηλαδή, έχουν πολύ δύσκολο έργο, αλλά δεν έχουν παρά να παλέψουν για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που έχουν για την άνοδο.

Αμφίβολος ο Διαμαντόπουλος

Στα αγωνιστικά, ο Πάνος Διαμαντόπουλος που ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα, κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς. Θυμίζουμε πως ήταν να ξεκινήσει βασικός στους Γαργαλιάνους στο ματς με τον Μιλτιάδη, ωστόσο ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση στη γάμπα και τελικά δεν αγωνίστηκε. Ο Πυργιώτης μεσοαμυντικός έχει αγωνιστεί μόλις 5 λεπτά στα μπαράζ, στο ξεκίνημα του πρώτου αγώνα με την Θύελλα Αμπελοκήπων στην Κρέστενα, όπου τραυματίστηκε κι έκτοτε δεν έχει παίξει, γεγονός που αποτέλεσε «πλήγμα» για τον Ξενοφώντα, που ούτως ή άλλως είχε λίγες λύσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

*Το παιχνίδι της Κυριακής θα διαιτητεύσει ο Γιώργος Φίτσας (Πρέβεζας-Λευκάδας) με βοηθούς τους Ζιώγα, Νάστο από την ίδια Ένωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot