FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: «Στολίδι» το γήπεδο της Κρέστενας

Ημερομηνία: 25-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Το γήπεδο της Κρέστενας έχει μεταμορφωθεί μετά τις εργασίες ανακαίνισης που έγιναν τους προηγούμενες μήνες. Ο αγωνιστικός χώρος (χλοοτάπητας) είναι πλέον σε πολύ καλή κατάσταση, το ταρτάν για τον στίβο, τα ερυθρόλευκα καθίσματα στην εξέδρα, όλα αυτά μαζί έχουν αλλάξει ριζικά την εικόνα του γηπέδου. Πλέον είναι ένα γήπεδο «στολίδι», από τα πιο όμορφα στην Ηλεία και ευχή όλων είναι να διατηρηθεί έτσι… Την Κυριακή συγκέντρωσε 300 περίπου φιλάθλους στο ντέρμπι του Α.Ο. Ξενοφών με την Δόξα Ν.Μ. και σε συνδυασμό με την πολύ καλή ομάδα που διαθέτει φέτος ο Α.Ο. Ξενοφών, είναι επόμενο ο φίλαθλος κόσμος της Κρέστενας να επιστρέφει φέτος μαζικά στο γήπεδο. Τα μέχρι στιγμής διαπιστευτήρια, άλλωστε, είναι άκρως ενθαρρυντικά, με την ομάδα να έχει ξεκινήσει με 2/2 νίκες το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Έχει ανέβει επίπεδο οργανωτικά

Εντωμεταξύ, μαζί παρακολούθησαν οι ισχυροί άνδρες του Α.Ο. Ξενοφών, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αντώνης Αραβαντινός και ο επίτιμος πρόεδρος Άγγελος Κουής, το μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου εντός έδρας αγώνα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, την Κυριακή με αντίπαλο την Δόξα. Πριν τον αγώνα οι δύο άνδρες «έτρεχαν» να ρυθμίσουν κάθε λεπτομέρεια, ώστε όλα να είναι άψογα στην εντός έδρας πρεμιέρα της ομάδας, στο ανακαινισμένο γήπεδο της Κρέστενας.

Και πράγματι, όλα κύλησαν απολύτως ομαλά και οργανωμένα, με τον Α.Ο. Ξενοφών φέτος να έχει ανέβει επίπεδο από άποψη οργάνωσης. Κάτι άλλωστε που ήταν και το πρώτο ζητούμενο που είχε θέσει ο Αντώνης Αραβαντινός με τον ερχομό του στον σύλλογο το καλοκαίρι


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot