FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Στα πλάνα και ο Μιλοσέσκι

Ημερομηνία: 25-09-2024 | Συντάκτης:

Ο Ξενοφών Κρεστένων έχει ρεπό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας και ξεκινάει το φετινό πρωτάθλημα από την 2η αγωνιστική, όπου υποδέχεται τον Α.Ο. Μακρισίων στην Κρέστενα, στο γειτονικό ντέρμπι, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Σταύρου Μεντή θα δώσει το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο Κρεστένων, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Ζαχάρως του Κώστα Δρακόπουλου.

Ο προπονητής Σταύρος Μεντής το τελευταίο διάστημα υπολογίζει στα πλάνα του και τον πολύπειρο επιτελικό μέσο Ντέγιαν Μιλοσέσκι ως ποδοσφαιριστή της ομάδας και μάλιστα ο 41χρονος Ντέκι αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό με τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου για ένα ημίχρονο. Η εμπειρία του Μιλοσέσκι και η εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση, αναμένεται να βοηθήσουν πολύ τους «ερυθρόλευκους».

Στόχος του Α.Ο. Ξενοφών, που έχει πολλές αλλαγές εν συγκρίσει με το περσινό ρόστερ (έντεκα νέα πρόσωπα), είναι να κάνει μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και να αποδώσει όμορφο ποδόσφαιρο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot