FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Πρώτο φιλικό σήμερα κόντρα στη Δόξα Ν.Μ.

Ημερομηνία: 30-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Α.Ο. Ξενοφών δίνει σήμερα, Παρασκευή, το πρώτο φιλικό του παιχνίδι, 13 μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας του. Η ομάδα των Σταύρου Μεντή-Ντέγιαν Μιλοσέσκι θα φιλοξενήσει στις 6μ.μ., στο γήπεδο Κρεστένων, την Δόξα Ν. Μανωλάδας του Αλέξη Γαλάνη. Ένα δυνατό φιλικό ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να κάνουν καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Μετά την Δόξα ο Ξενοφών θα παίξει με τον ΠΑΟ Κακοβάτου, το μεθεπόμενο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου (η έδρα δεν έχει οριστεί ακόμα). Η ομάδα της Κρέστενας έχει να δώσει και τον αγώνα Σούπερ Καπ με τον ΠΑΟ Βάρδας στα μέσα Σεπτεμβρίου. Λόγω των υποχρεώσεων του ΠΑΟΒ στο Κύπελλο Ελλάδας (παίζει την ερχόμενη Κυριακή με τη Ζάκυνθο για την 1η Φάση), δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία.

Στα μεταγραφικά, ο Ξενοφών έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τέσσερις παίκτες, τους Φώτη Φωτόπουλο, Τάσο Λιαρόπουλο, Δημήτρη Παπανδρέου και Ηρακλή Καραχάλιο κι έχει συμφωνήσει με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές (οι δύο εξ αυτών νεαροί) και απομένει να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους. Θυμίζουμε πως έχουν ανανεώσει οι Γιάννης Καπετανάκης, Γαβρίλης Αποστολάκος, Γιάννης Κολόκας, Θανάσης Μπακατσέλος, Φώτης Σκοζάι, Πάνος Αστερόπουλος, Τάσος Γκότσης, Κυριάκος Αναμουρλίδης, Βαγγέλης Διονυσόπουλος, Τάσος και Πάνος Κουτσογιαννάκης. 

Φωτο: Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot