FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Πήρε Καπετανάκη, Θεοδωρακόπουλο κι Ανδριόπουλο

Ημερομηνία: 12-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Γιάννης Καπετανάκης.

Επιστροφή Θ. Δρακόπουλου-Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή Κανάνι

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Α.Ο. Ξενοφών συνεχίζει να ενισχύεται μεταγραφικά και απέκτησε τέσσερις ακόμα παίκτες, ενώ ολοκλήρωσε και την μεταγραφή του Λέντι Κανάνι, για τον οποίο γράψαμε χθες. Η ομάδα της Κρέστενας απέκτησε τον 32χρονο ταχύτατο όσο και τεχνίτη εξτρέμ, Γιάννη Καπετανάκη, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Πανηλειακό Α.Ο., με τον οποίο σε 19 συμμετοχές σκόραρε 6 φορές στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Μάλιστα, ήταν πρώτος σκόρερ των ερυθρόλευκων. Ο Καπετανάκης τα τελευταία χρόνια έχει παίξει επίσης στον Α.Ο. Μακρισίων, στον ΠΑΟ Κακοβάτου και τον Ερμή Πλατάνου.

Επίσης, ο Ξενοφών ενισχύθηκε και με τον 20χρονο αριστερό μπακ-χαφ, Γιώργο Θεοδωρακόπουλο, επίσης από τον Πανηλειακό Α.Ο., που την προηγούμενη σεζόν είχε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας με τους ερυθρόλευκους του Πύργου. Ο Θεοδωρακόπουλος προέρχεται από την ακαδημία του Πανηλειακού κι έχει παίξει και στον Ν. Ατρόμητο Λαστεΐκων.

Η τρίτη μεταγραφή του Α.Ο.Ξ. είναι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Ανδριόπουλος, που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Πρόοδο Σαλμώνης και σκόραρε 6 φορές στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Ο  Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

Τέλος, επέστρεψε στην ομάδα ο 15χρονος ταλαντούχος επιθετικός, Θοδωρής Δρακόπουλος, που είχε παραχωρηθεί πέρυσι στον Ολυμπιακό Ζαχάρως.

Κατά τα άλλα, ο Ξενοφών των Σταύρου Μεντή-Ντέγιαν Μιλοσέσκι προετοιμάζεται για το Σούπερ Καπ του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟ Βάρδας (ο πρωταθλητής Ηλείας εναντίον του Κυπελλούχου Ηλείας). Το ματς θα γίνει στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας στις 7μ.μ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot