FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών : Όλα για βαθμούς την Κυριακή στους Γαργαλιάνους

Ημερομηνία: 17-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Κυριακή στις 5μ.μ. κόντρα στον Μιλτιάδη, για την κομβική 5η αγωνιστική των μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Ξενοφών ηττήθηκε στο Ληξούρι από τον Παλληξουριακό για την 4η αγωνιστική των μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ κι έμεινε στους 4 βαθμούς σε 3 αγώνες που έχει δώσει. Πλέον υποχώρησε στην 4η θέση και την Κυριακή ταξιδεύει στους Γαργαλιάνους για να αντιμετωπίσει τον Μιλτιάδη (ώρα 5μ.μ.), στο κρισιμότερο ματς της σεζόν… μέχρι το επόμενο!

Η ηλειακή ομάδα στα τρία ματς που απομένουν θέλει τουλάχιστον 7 βαθμούς για να τερματίσει στην πρώτη τριάδα που οδηγεί στη Γ΄ Εθνική. Και λέμε 7 βαθμούς, διότι πέρα από Παναρκαδικό και Πανγυθεατικό που έχουν σχεδόν καπαρώσει τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας (έχουν 10 και 8 βαθμούς αντίστοιχα), στο κόλπο της τριάδας είναι πλέον και ο Παλληξουριακός (είναι 3ος με 5 βαθμούς), αλλά και ο Μιλτιάδης (έχει 3 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον 4ο  Ξενοφώντα).

Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου μετά το ματς με τον Μιλτιάδη, θα υποδεχτεί την Κυριακή 26 Μαΐου τον Παναρκαδικό και στο φινάλε των μπαράζ πάει στην Πάτρα να παίξει με τον αδιάφορο βαθμολογικά Ατρόμητο, που δεν έχει πλέον ελπίδες ανόδου (είναι χωρίς βαθμό). Συνεπώς, ο Α.Ο.Ξ. θέλει τουλάχιστον ένα βαθμό την Κυριακή στους Γαργαλιάνους και εν συνεχεία 2 στα 2 με Παναρκαδικό εντός και Ατρόμητο εκτός. Κι ένας επιπλέον λόγος είναι πως στην συνολική διαφορά τερμάτων, που είναι το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας, υστερεί αρκετά έναντι του 3ου της βαθμολογίας Παλληξουριακού αυτή τη στιγμή. Οι Κεφαλλονίτες είναι στο +3 και ο Α.Ο.Ξ. στο -2.

Στα αγωνιστικά, ο πολύτιμος Πάνος Διαμαντόπουλος αναμένεται να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του στη γάμπα στο ματς της 1ης αγωνιστικής με την Θύελλα Αμπελοκήπων. Απών θα είναι μόνο ο Αστερόπουλος, που αποβλήθηκε στο ματς της Τετάρτης στο Ληξούρι.

Το παιχνίδι στους Γαργαλιάνους θα σφυρίξει ο Επαμεινώνδας Κολορίζος από την Φθιώτιδα, με βοηθούς τους Σερεβέτα, Ανδρέου από την Αθήνα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

Κυριακή 19 Μαΐου

3μ.μ.: Θύελλα Αμπελ. – Παλληξουριακός: Μπέγκος (Αργολίδας), Μακρής (Αργολίδας), Τσάγκας (Καστοριάς)

5μ.μ.: Μιλτιάδης – Ξενοφών: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Σερεβέτας (Αθηνών), Ανδρέου (Αθηνών)

5μ.μ.: Πανγυθεατικός – Παναρκαδικός: Ζυγάς (Αιτωλοακαρνανίας), Βλαχοδήμος (Αιτωλοακαρνανίας), Κατσογιαννης (Ηρακλείου)

Ρεπό: Ατρόμητος Πατρών

Η βαθμολογία

(Σε 4 αγώνες)

Παναρκαδικός (9-3) 10

Πανγυθεατικός (8-2)  8

Παλληξουριακός (4-1) 5

—————————————

Ξενοφών (4-6)  4

Μιλτιάδης (3-5) 3

Θύελλα Αμπελοκήπων (4-7) 3

Ατρόμητος Πατρών  (1-9) 0


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot