FOLLOW US: facebook twitter

A.O. Ξενοφών: Με Καπετανάκη στα γκολπόστ!

Ημερομηνία: 18-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ομάδα της Κρέστενας ενεργοποίησε το δελτίο του έμπειρου Πυργιώτη τερματοφύλακα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Α.Ο. Ξενοφών προχώρησε σε μια σπουδαία «εσωτερική μεταγραφή» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας. Ενεργοποίησε το δελτίο του πολύπειρου γκολκίπερ Γιάννη Καπετανάκη, o οποίος είναι στον Ξενοφώντα από τον περασμένο Σεπτέμβριο ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο 35χρονος Γιάννης Καπετανάκης, που τα προηγούμενα τρία χρόνια (από τον Ιούνιο του 2020) έπαιξε στον Πανηλειακό, ανήκει στους καλύτερους Ηλείους τερματοφύλακες με πολλές συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες και ο Ξενοφών δυναμώνει πολύ στην θέση του υπερασπιστή της εστίας. 

Ο Πυργιώτης γκολκίπερ, πέρα από την πολυετή καριέρα στον Πανηλειακό, όπου διετέλεσε επί σειρά ετών αρχηγός, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Ολυμπιακό Ζαχάρως, Α.Ο. Κυπαρισσίας, ΠΑΟ Βάρδας, Ηλειακό Λεχαινών και Π.Φ.Ο. Πανόπουλο. Ο Γιάννης Καπετανάκης θα κάνει ντεμπούτο ως τερματοφύλακας του Α.Ο. Ξενοφών το ερχόμενο Σάββατο στο «Β. Μουρκιώτης» της Ν. Μανωλάδας.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου έχει αποκτήσει κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τον Παναγιώτη Τσίγκρηλα για την επίθεση και ο σύλλογος της Κρέστενας ισχυροποιείται πολύ, με στόχο να κατακτήσει τον τίτλο στην Ηλεία. Επιπλέον, γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί κι ένας μέσος, ώστε η ομάδα να είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές.

Στα αγωνιστικά, το Σάββατο ο Ξενοφών πάει στη Ν. Μανωλάδα για να δώσει το ντέρμπι με την Δόξα, όπου θέλει τη νίκη για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία και να συνεχίσει να διεκδικεί την πρώτη θέση, που δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot