FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Με Μπέριο κόντρα στο Γύθειο-Δύο οι απουσίες

Ημερομηνία: 09-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Απόντες οι Διαμαντόπουλος, Διονυσόπουλος – Την Κυριακή το κρίσιμο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Ξενοφών δίνει την Κυριακή το δεύτερο παιχνίδι του στα μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Υποδέχεται στις 5μ.μ., στο γήπεδο Κρεστένων, τον Πανγυθεατικό και ύστερα από τη νίκη του επί της Θύελλας Αμπελοκήπων, με νέα νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα για την κατάληψη μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων του 5ου ομίλου, που οδηγεί στη Γ΄ Εθνική. Ο Πανγυθεατικός έχει δώσει δύο αγώνες, έχει νικήσει τον Μιλτιάδη εντός κι έχει φέρει ισοπαλία στο Ληξούρι και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Παναρκαδικό, στους 4 βαθμούς. Ο Ξενοφών ακολουθεί με 3 βαθμούς (όσους και η Θύελλα Αμπελοκήπων), αλλά κι ένα ματς λιγότερο από τους δύο πρωτοπόρους. Ως εκ τούτου, αν η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου κερδίσει τον πρωταθλητή Λακωνίας θα κάνει το 2 στα 2 και αυτομάτως θα συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο. Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, λοιπόν, κόντρα σε μια καλή ομάδα που ύστερα από δύο αγώνες δεν έχει δεχτεί γκολ!

Επιστρέφει ο Μπέριος-Δύο απουσίες

Από την άλλη ο Ξενοφών θα έχει την Κυριακή στο βασικό σχήμα τον στυλοβάτη της άμυνας, Θοδωρή Μπέριο, που έλειψε από τις 14 Απριλίου και εξής, όταν τραυματίστηκε στον πρώτο τελικό της Α΄ Κατηγορίας με τον Ηλειακό Λεχαινών (θλάση στη γάμπα). Και η παρουσία του 35χρονου πολύπειρου στόπερ δίνει δύναμη στα μετόπισθεν, αλλά και αυτοπεποίθηση σε όλη την ομάδα για την κατάκτηση της νίκης.

Στον αντίποδα, απών θα είναι ο Πάνος Διαμαντόπουλος, που υπέστη θλάση στη γάμπα στο ματς με την Θύελλα Αμπελοκήπων και θα λείψει από τα δύο επόμενα ματς με Γύθειο εντός και Παλληξουριακό εκτός. Δεν υπολογίζεται επίσης ο τιμωρημένος Βαγγέλης Διονυσόπουλος, που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τους Ζακυνθινούς. Όσο για τον Γιώργο Γαλανόπουλο, που ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε και αυτός στο ματς με την Θύελλα, πιθανότατα θα είναι στη διάθεση του Σπύρου Αντωνόπουλου, όπως και ο νεαρός Τάσος Γκότσης, που προέρχεται από τραυματισμό. 

Η βαθμολογία

(Σε 2 αγώνες)

Πανγυθεατικός (4-0)  4

Παναρκαδικός (3-2) 4

Θύελλα Αμπελοκήπων (3-2) 3

—————————————

Ξενοφών (2-1)  3

Παλληξουριακός (1-1) 2

Ατρόμητος Πατρών  (1-4) 0

Μιλτιάδης (0-4) 0

Τα κριτήρια ισοβαθμίας

Σύμφωνα με την προκήρυξη, σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά τα παρακάτω κριτήρια:

1. H διαφορά τερμάτων στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε

ομάδα μεταξύ των ισοβαθμούντων.

2. Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η κάθε

ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

3. Η καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων του πρωταθλήματος που έχει η

κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων.

Σε περίπτωση που μετά την εξάντληση των ανωτέρω τριών κριτηρίων υπάρχει ακόμη ισοβαθμία μπορεί να οριστεί κλήρωση ή ένας αγώνας μπαράζ με παράταση και πέναλτι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot