FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Ενίσχυση στην επίθεση με Παναγόπουλο

Ημερομηνία: 04-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Ξενοφών έχει εντάξει στο ρόστερ του τον Φώτη Παναγόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη Παρασκευή στο πρώτο φιλικό της ομάδας με αντίπαλο την Δόξα Ν. Μανωλάδας. Ο 38χρονος Πυργιώτης επιθετικός και δεινός σκόρερ, την προηγούμενη σεζόν ήταν στον Πανηλειακό μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, έχοντας 10 συμμετοχές. Τη σεζόν 2022-2023 ήταν στην Κυπαρισσία και στον Πήγασο Πρασίνου, ενώτη σεζόν 2017-2018 είχε ξαναπαίξει στον Α.Ο. Ξενοφών, με τον οποίο είχε σκοράρει 15 γκολ σε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης, μεταξύ άλλων, σε Ολυμπιακό Ζαχάρως, ξανά στον Πανηλειακό άλλες τρεις σεζόν, στη Νίκη Τραγανού, στον Αστέρα Αμαλιάδας, στον Π.Φ.Ο. Πανόπουλου, στον Αθηναϊκό, στον ΠΑΟ Βάρδας και στον Παναιγιάλειο.

Ο Ξενοφών των Σταύρου Μεντή-Ντέγιαν Μιλοσέσκι έχει συμφωνήσει με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές, η μεταγραφή των οποίων θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες.

Στα της προετοιμασίας, μετά το φιλικό με την Δόξα, ο Ξενοφών θα δώσει το δεύτερο τεστ προετοιμασίας το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κακοβάτου στην Κρέστενα.

Φωτο: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot