FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ντέγιαν Μιλοσέσκι»

Ημερομηνία: 31-07-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Ξενοφών εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση με αποδέκτη τον Ντέγιαν Μιλοσέσκι για την πολυετή μεγάλη προσφορά του στον σύλλογο και εκφράζει την βεβαιότητα ότι οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν στο μέλλον. Ο Α.Ο.Ξ. αναγνωρίζει την τεράστια προσφορά του «Ντέκι» μέσω της ευχαριστήριας αυτής ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Ο. Ξενοφών: «Συνηθίζεται να λέγεται, ότι η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους και όλα… Υπάρχουν όμως και κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις… Μια τέτοια εξαίρεση είναι ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι, ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες, αν όχι ο καλύτερος, που ήρθαν στο ερασιτεχνικό ηλειακό ποδόσφαιρο. Ο μεγάλος αυτός παίκτης και άνθρωπος τίμησε με την παρουσία του τον Σύλλογό μας 2,5 χρόνια σαν παίκτης και 5 χρόνια σαν παίκτης-προπονητής. Με την ποιότητα και τον ενθουσιασμό του την πρώτη του χρονιά σαν παίκτης-προπονητής οδήγησε την ομάδα με τους άξιους συμπαίκτες και βοηθό γυμναστή τον κ. Νίκο Αντωνόπουλο στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της.

Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ηλείας την σεζόν 2018-2019, Σούπερ Καπ (τρεμπλ) και συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας μέχρι τον γ’ γύρο. Για όλα αυτά και την στήριξη της ομάδας μέχρι την περσινή «ανανέωση», λόγω της λύσης της συνεργασίας, για «τυπικούς» πιο πολύ λόγους (καθώς οι τελευταίοι κανονισμοί της ΕΠΟ δημιουργούν ασφυκτικές συνθήκες στις ομάδες), η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος της Κρέστενας οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ. Και με την βεβαιότητα ότι θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον από οποιοδήποτε πόστο, θέλουμε να ευχηθούμε καλές επιτυχίες και οικογενειακή ευτυχία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot