FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Δυνατά φιλικά με Δόξα Ν.Μ. και Πανηλειακό

Ημερομηνία: 07-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Ξενοφών Κρεστένων ανεβάζει ρυθμούς σταδιακά στην προετοιμασία κι έχει κλείσει δύο δυνατά φιλικά, με ομάδες που επίσης θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν το ερχόμενο Σάββατο με την Δόξα στη Ν. Μανωλάδα και την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου με τον Πανηλειακό (δεν έχει οριστεί η έδρα ακόμα). Ενδιάμεσα, το Σάββατο 16/9 θα αντιμετωπίσουν τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου. Χθες το απόγευμα  ο Ξενοφών κέρδισε 4-0 τον Πέλοπα Πύργου στο Καλλίκωμο, στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι. Σκόρερς οι Γιώργος Δρακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Σκοζάι και Θοδωρής Δρακόπουλος. 

Στα μεταγραφικά, η Διοίκηση Αραβαντινού σε συνεργασία με τον προπονητή Σπύρο Αντωνόπουλο (φωτό), βρίσκονται σε αναζήτηση δύο έμπειρων παικτών, εκτός Ηλείας, για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Ωστόσο, αν δεν βρεθούν παίκτες που να ταιριάζουν στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας αλλά και να μην υπερβαίνουν το οικονομικό μπάτζετ που έχει θέσει η ομάδα, ο Ξενοφών δεν θα προχωρήσει τώρα σε άλλη μεταγραφή, αλλά θα ενισχυθεί τον Γενάρη.

Ο 18χρονος μέσος Λευτέρης Κρίκος από την Δάφνη, που προπονείται από την αρχή της προετοιμασίας με τον Ξενοφώντα, θα αποκτηθεί εντός των ημερών, ενώ με την ομάδα προπονείται εδώ και μέρες ο 15χρονος ταλαντούχος μέσος, Χάρης Φερεκίδης, που από τον Φλεβάρη και μετά έπαιξε στην Θύελλα Καταραχίου (είχε 12 συμμετοχές στην Α1, τις 9 ως βασικός).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot