FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Ξενοφών: Μπαίνει στο Μητρώο της Γ.Γ.Α.

Ημερομηνία: 24-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ξενοφών Κρεστένων έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για να εγγραφεί στο Μητρώο ειδικής αθλητικής αναγνώρισης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Ο ερυθρόλευκος σύλλογος έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αυτό που απομένει είναι οι αλλαγές στο Καταστατικό, για να ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και να γίνει και επίσημα μέλος στο Μητρώο της Γ.Γ.Α..

Ως γνωστόν, σύμφωνα με το νόμο Αυγενάκη, η εγγραφή στο Μητρώο είναι απαραίτητη, προκειμένου τα ερασιτεχνικά σωματεία να μπορούν να κάνουν χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και για να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα, αν και σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δύσκολα θα μείνουν εκτός πρωταθλημάτων τη νέα σεζόν οι ομάδες που δεν θα έχουν εγγραφεί στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. μέχρι 31 Ιουλίου. Εξάλλου, όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η προθεσμία εγγραφής στο Μητρώο της Γ.Γ.Α. είναι πιθανό να πάρει παράταση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Όπως και να ’χει, ο Ξενοφών θέλει να «απαλλαχθεί» από αυτή την υποχρέωση και από κει και πέρα, από τον επόμενο μήνα, να ρίξει το βάρος στον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 Ηλείας.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος