FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Μακρισίων: Στο τεχνικό τιμ ο Σκαρτσιάρης

Ημερομηνία: 08-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Μακρισίων θα έχει τη νέα σεζόν στην Α΄ Κατηγορία στον πάγκο του και τον έμπειρο προπονητή, Κώστα Σκαρτσιάρη, που είναι πολλά χρόνια τώρα υπεύθυνος των Ακαδημιών του Αιόλου Πύργου. Ο Σκαρτσιάρης είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B και θα αποτελέσει τεχνικό δίδυμο με τον Τάσο Γκότση στον Α.Ο.Μ..

Παράλληλα, με την έλευση του Κώστα Σκαρτσιάρη θα λειτουργήσουν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Μακρισίων τμήματα υποδομής του Α.Ο.Μ., ώστε η πρώτη ομάδα να επανδρώνεται στο μέλλον με παίκτες από την περιοχή. Στόχος του Α.Ο. Μακρισίων στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας είναι η άνετη παραμονή και από κει και πέρα να κάνει μια πορεία πολύ καλύτερη εν συγκρίσει με την πορεία του τα τελευταία χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Ήδη υπάρχει προφορική συμφωνία με πέντε παίκτες που θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Μακρισίων: «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία με τον Γυμναστή Προπονητή Κωνσταντίνο Σκαρτσιάρη υπεύθυνο ακαδημιών του Αιόλου Πύργου και κατ’ επέκταση με την ακαδημία του Αιόλου. Για την νέα αγωνιστική σεζόν 2024-2025 το Δ.Σ. του συλλόγου ενημερώνει τους κάτοικους του Δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων και όποιοι άλλοι επιθυμούν, στις εγκαταστάσεις του γηπέδου μας θα λειτουργήσουν τμήματα ποδοσφαίρου ανάλογα με την ηλικία κάθε παιδιού. Με την κίνηση αυτή ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε σιγά σιγά να αξιοποιήσουμε όλα τα παιδιά του Δήμου μας και να έχουμε μία ομάδα αποκλειστικά από αυτά!  Όσο για τα αγωνιστικά για την νέα σεζόν, εκτός του Κιάμου και του Θεοδωρακόπουλου που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα, όλος ο περσινός κορμός παραμένει! Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε και τις μεταγραφές όπου έχουν φτάσει τις πέντε».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot