FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Μακρισίων: Πήρε Καλαμαρά και Νικολόπουλο

Ημερομηνία: 27-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Ο. Μακρισίων ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Τάκη Καλαμαρά, για τον οποίο γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και του Παρασκευά Νικολόπουλου. Ο 29χρονος αμυντικός μέσος Τάκης Καλαμάρας την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Παπαφλέσσα Χώρας στη Μεσσηνία και πιο πριν ήταν για δύο χρόνια στη Θύελλα Πύργου. Ο 22χρονος Νικολόπουλος πέρυσι έπαιξε στον Αστέρα Αμαλιάδας, με τον οποίο είχε 13 συμμετοχές, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει παίξει επίσης στη Νίκη Τραγανού, στον Κένταυρο Σωστίου και τον Αλφειό.

Η ομάδα του Τάσου Γκότση έφτασε έτσι τις επτά μεταγραφές καθώς είχαν  προηγηθεί οι Χρήστος Διαμαντάκος, Δημήτρης Γαλανόπουλος, Μάριος Καρβουνιάρης, Δημήτρης Νικολόπουλος και Δημήτρης Καραθανάσης.

Η ανακοίνωση για Καλαμαρά

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έκτη μεταγραφή για την νέα αγωνιστική σεζόν 2024-2025, τον μεσοαμυντικό Τάκη Καλαμαρά που την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Χώρα Μεσσηνίας. Επίσης έχει αγωνιστεί σε Θύελλα Πύργου, Κεραυνό Βρίνας, ΠΑΟΚ Κακοβάτου, στην προσπάθεια που κάνουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στην Α΄ κατηγορία. Τάκη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα».

Η ανακοίνωση για Νικολόπουλο

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έβδομη μεταγραφή για την νέα αγωνιστική σεζόν 2024-2025, τον αμυντικό Παρασκευά Νικολόπουλο που την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αστέρα Αμαλιάδας. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Νίκη Τραγανό και στην ομάδα του Σωστίου. Η ενίσχυση της ομάδας μας δεν έχει τελειώσει αναμένεται να γίνουν άλλες δύο μεταγραφές. Παρασκευά, καλώς ήρθες στην ομάδα μας».

Αύριο, Τετάρτη, ο Α.Ο. Μακρισίων θα δώσει το πρώτο φιλικό του με αντίπαλο την Θύελλα Πύργος F.C. στο γήπεδο Μακρισίων. 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot