FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Μακρισίων: Κόλλησε του Μπραντ

Ημερομηνία: 02-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Ολλανδο-Μαροκινός Βάιλ Μπραντ (φωτό) δεν θα παίξει, όπως όλα δείχνουν, στον Α.Ο. Μακρισίων τη νέα σεζόν καθώς η μεταγραφή του στην ομάδα των Μακρισίων κόλλησε σε γραφειοκρατικά ζητήματα που θα καθυστερήσουν πολύ την έκδοση του δελτίου του, τη στιγμή που ο Α.Ο.Μ. «καίγεται» για την εξεύρεση γκολκίπερ, εφόσον το πρωτάθλημα της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας ξεκίνησε ήδη.

Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα, στο ματς με την Θύελλα, η ομάδα του Τάσου Γκότση παρατάχθηκε με τον αμυντικό Γιώργο Μαραθιά κάτω από τα δοκάρια, ελλείψει έμπειρου γκολκίπερ. O Μπραντ τη σεζόν 2021-2022 είχε παίξει στον Παλληξουριακό και μάλιστα είχε τεθεί αντίπαλος του Πανηλειακού τον Μάιο του 2022 στα μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ, στο ματς στον Πύργο (είχε νικήσει 1-0 ο Πανηλειακός με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Τζανέτου!).

Ήδη, ο Α.Ο.Μ. απευθύνθηκε σε Έλληνα γκολκίπερ που αγωνιζόταν σε ερασιτεχνική ομάδα των Η.Π.Α. και γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί, αφού ξεπεραστούν κάποια ζητήματα με τα έγγραφά του, κάτι που είναι λογικό εφόσον αγωνιζόταν σε ομάδα του εξωτερικού. Επιπλέον, ο Α.Ο.Μ., όπως είναι φυσικό, συνεχίζει να σαρώνει και όλη την μεταγραφική αγορά της Ηλείας για τερματοφύλακα, όπως κάνει δύο μήνες τώρα προκειμένου να βρει μια αξιόπιστη λύση για τα γκολπόστ. Το θέμα του τερματοφύλακα έχει «πονοκεφαλιάσει» τόσο καιρό τον προπονητή Τάσο Γκότση, που κάνει τα πάντα για να βρεθεί αξιόλογος γκολκίπερ.

Ο Α.Ο. Μακρισίων την ερχόμενη Κυριακή στις 4μ.μ. παίζει στην Κρέστενα το γειτονικό ντέρμπι με τον Α.Ο. Ξενοφών, για την 2η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot