FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ο. Μακρισίων: Ήρθε ο Ελληνοαμερικανός γκολκίπερ Nicholas Millett

Ημερομηνία: 04-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο πρόεδρος του Α.Ο.Μ., Χρήστος Γκότσης με τον νεοφερμένο τερματοφύλακα, Νίκολας Μίλετ.

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Στην Ελλάδα και στα Μακρίσια είναι από το βράδυ της Τετάρτης ο Ελληνοαμερικανός γκολκίπερ Nicholas Millett, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Α.Ο. Μακρισίων. Μετά από συντονισμένες ενέργειες ο πρόεδρος του Α.Ο. Μακρισίων, Χρήστος Γκότσης, έφερε τον Ελληνοαμερικανό τερματοφύλακα στην Ελλάδα από τις Η.Π.Α. όπου βρισκόταν με την οικογένειά του και τον υποδέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Nicholas Millett είναι 23 ετών, έχει ελληνικές ρίζες με καταγωγή από την Λαμία (έχει ελληνικό διαβατήριο) και την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν σε ερασιτεχνική ομάδα της πρωτεύουσας της Βόρειας Ιρλανδίας, το Μπέλφαστ, και συγκεκριμένα στην East Belfast FC, ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Northern Amateur Football League (NAFL Premier Division) της Βόρειας Ιρλανδίας.

Ο Μίλετ θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα των Μακρισίων, ενώ γίνεται αγώνας δρόμου από πλευράς Α.Ο.Μ. να εκδοθεί το δελτίο του και να παίξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ως εκ τούτου η συμμετοχή του στο γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής με τον Α.Ο. Ξενοφών στην Κρέστενα είναι προς το παρόν αμφίβολη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot