FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Τα βλέμματα στη Ν. Μανωλάδα-Τα ματς της 10ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 15-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δόξα Ν.Μ.-Θύελλα την Κυριακή στο σπουδαιότερο παιχνίδι-Εντός Ηλειακός και Αστέρας, στο Σκουροχώρι ο Πανηλειακός

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η 10η αγωνιστική της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας, τελευταία πριν την διακοπή των εορτών, περιλαμβάνει ένα δυνατό παιχνίδι. Την Κυριακή στη Ν. Μανωλάδα η τρίτη της βαθμολογίας Δόξα φιλοξενεί την δεύτερη Θύελλα Καταραχίου. Ο Ηλειακός μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, επιστρέφει με εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Ο Αστέρας παίζει επίσης εντός με τη Ν. Φιγαλεία και ο Πανηλειακός στο Σκουροχώρι με τον Λ. Αστέρα. Τέλος, στη Γαστούνη ο Αίας φιλοξενεί τον Πήγασο. Ρεπό έχει ο πρωτοπόρος Ξενοφών. 

Δόξα Ν.Μ.-Θύελλα

Την Κυριακή στη Ν. Μανωλάδα η Δόξα που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες κι έχει ανεβεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, περιμένει την Θύελλα που είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ούσα αήττητη με 6 νίκες-2 ισοπαλίες. Οι «αετοί» πέρασαν εύκολα από τη Ν. Φιγαλεία την περασμένη Κυριακή, ενώ οι «Γενναίοι» υπερκέρασαν εξίσου εύκολα το εμπόδιο του Πήγασου, έχασαν όμως τον βασικό τους γκολκίπερ, Παναγιώτη Κουρλό, με τραυματισμό. Το αήττητο της Θύελλας δοκιμάζεται στο «Β. Μουρκιώτης» και το ματς αναμένεται συναρπαστικό.

Ηλειακός-Ολυμπιακός Σ.

Ο Ηλειακός Λεχαινών επιστρέφει στην δράση και φιλοξενεί το Σάββατο τον υπολογίσιμο Ολυμπιακό Σαβαλίων. Περιθώρια για άλλες γκέλες δεν υπάρχουν για τους «γαλάζιους καβαλάρηδες» καθώς είναι στο -6 από την Θύελλα και το -7 από τον πρωτοπόρο Ξενοφώντα. Ο Ολυμπιακός μετά την ευρεία νίκη του επί του Αίαντα, με την οποία πήρε βαθμολογική ανάσα, θα παίξει χωρίς άγχος στα Λεχαινά.

Αίας-Πήγασος

Την ίδια μέρα, το Σάββατο, ο Αίας αντιμετωπίζει τον Πήγασο, σε ένα… εξάποντο ματς παραμονής. Έξι βαθμούς έχει ο Αίας, πέντε ο Πήγασος και αμφότεροι θέλουν βαθμούς για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Και οι δύο προέρχονται από ήττες με το ίδιο σκορ (4-1) από Σαβάλια και Θύελλα αντίστοιχα και αναμένεται… μάχη.

Σκουροχώρι-Πανηλειακός

Την Κυριακή στο Σκουροχώρι ο Λ. Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Πανηλειακό. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν βαθμούς, ο μεν Λ. Αστέρας για να ανασάνει βαθμολογικά καθώς είναι στην επικίνδυνη ζώνη, ο δε Πανηλειακός για να πλησιάσει τις θέσεις της τετράδας, καθώς οι δύο διαδοχικές ήττες στα ντέρμπι με Αστέρα και Ξενοφώντα τον έριξαν στην 6η θέση, στο -4 από την τετράδα.

Αστέρας-Ν.Φιγαλεία

Τέλος, την Κυριακή ο Αστέρας θα παίξει με τον Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας. Η ομάδα του Στράτου Καλογεράκου με τις δύο σερί νίκες επί Πανηλειακού και Σκουροχωρίου ανέβηκε στην 3η θέση σε ισοβαθμία με Ηλειακό και Δόξα και θέλει να μείνει στην τετράδα. Ο Απόλλωνας, στο άλλο άκρο, έχει δυο συνεχόμενες ήττες που τον κράτησαν χαμηλά στην βαθμολογία και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 16/12-Ώρα 3μ.μ.

Αίας-Πήγασος: Τσάκαλης, Ντάβαρης, Κόρδας

Ηλειακός-Ολυμπιακός Σ.: Στάμος, Σιαχάμη, Καραμέρος

Κυριακή 17/12-Ώρα 3μ.μ.

Δόξα Ν.Μ.-Θύελλα: Στάμος, Ντάβαρης, Μαυραειδοπούλου

Σκουροχώρι-Πανηλειακός: Παυλόπουλος, Λιάπης, Κοιλιομενιάτης

Αστέρας-Ν.Φιγαλεία: Γκατζόπουλος, Καλαμαράς, Δουλαβέρης

Ρεπό: Ξενοφών


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot