FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής στην Κρέστενα

Ημερομηνία: 19-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το ντέρμπι κορυφής της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας ανάμεσα στον Ξενοφώντα και την Θύελλα στην Κρέστενα, παρουσία 600 περίπου φιλάθλων. Ένα αποτέλεσμα δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα. Με αυτήν την ισοπαλία ο Ξενοφών παρέμεινε πρώτος και αήττητος με 3 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Θύελλα.

Η Θύελλα, που παρατάχθηκε χωρίς τον προερχόμενο από τραυματισμό Τζανέτο, ο οποίος αναγκαστικά πέρασε στο ματς στο 32΄ στη θέση του Καράμπελα που τραυματίστηκε, μπήκε επιθετικά και στο πρώτο δεκάλεπτο απείλησε δύο φορές με σουτ μέσα από την περιοχή του Σταθάτου και του Καράμπελα, τα οποία απέκρουσε με υπερένταση ο εξαιρετικός Κώστας Κουτρουμπής. Από το 20΄ και μετά ο Ξενοφών ισορρόπησε, χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του Θεοδωρακόπουλου στο α΄ μέρος.

Στην επανάληψη η ομάδα της Κρέστενας ήταν καλύτερη, είχε την εδαφική υπεροχή, της έλειψαν όμως οι μεγάλες φάσεις, με εξαίρεση την πολύ καλή ευκαιρία του Μπακατσέλου στο 85΄, που ύστερα από γρήγορη αντεπίθεση, μπήκε από δεξιά στην περιοχή αμαρκάριστος και πλάσαρε άουτ.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Γκότσης, Μπέριος, Κολόκας, Αστερόπουλος, Κωνσταντόπουλος (72΄ Μπακατσέλος), Σκοζάι, Διαμαντόπουλος, Διονυσόπουλος (80΄ Κρίκος), Δρακόπουλος (60΄ Τσίγκρηλας).

Θύελλα: Θεοδωρακόπουλος, Αποστολόπουλος, Καρακατσάνης, Δημόπουλος, Δημάκης, Μπουρούκης, Αγκόλλι, Ρούνης, Σταθάτος, Βράπι (84΄ Αρβανίτης), Καράμπελας (32΄ λ.τρ. Τζανέτος-77΄ λ.τρ. Τεκερλέκης)

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Τρίτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος