FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Έναρξη β΄ γύρου με δυνατό ματς στα Λεχαινά-Οι αγώνες της 12ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 12-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εντός με Πήγασο ο Ξενοφών, στη Ν. Φιγαλεία ο Πανηλειακός, στο Σκουροχώρι η Θύελλα

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


Ξεκίνημα του β΄ γύρου το επόμενο τριήμερο στο πρωτάθλημα της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας με την διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής και το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό στα Λεχαινά ανάμεσα στον Ηλειακό και την Δόξα Ν. Μανωλάδας. Η πρωτοπόρος Θύελλα παίζει την Δευτέρα στο Σκουροχώρι και ο Ξενοφών το Σάββατο εντός με Πήγασο. Με Αίαντα εντός ο Αστέρας, στη Ν.Φιγαλεία ο Πανηλειακός. Ρεπό έχει ο Ολυμπιακός Σαβαλίων.

Ηλειακός Λ.-Δόξα Ν.Μ.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται την Κυριακή στα Λεχαινά. Ο ενισχυμένος μεταγραφικά Ηλειακός (έχει πάρει Πυρρή, Λαμπρόπουλο, Θ. Τσακοπιάκο, Κ. Θεοφιλόπουλο), που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τον Αστέρα, υποδέχεται την 5η Δόξα Ν.Μ., που ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να επιστρέψει στην διεκδίκηση μιας θέσης στην τετράδα (είναι στο -5 αυτή την στιγμή). Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου μετά τις γκέλες Θύελλας και Ξενοφώντα, μείωσε στους 3 βαθμούς την απόσταση από την κορυφή και με το ρόστερ που έχει δεν μπορεί παρά να στοχεύει στην πρωτιά.  Η Δόξα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στον α΄ γύρο, ωστόσο έχει την ποιότητα να αντεπιτεθεί…

Ξενοφών-Πήγασος

To Σάββατο ο Ξενοφών έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή με αντίπαλο τον Πήγασο στην Κρέστενα. Η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου είναι ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Θύελλα και θέλει την πρωτιά, ως εκ τούτου δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες πολύ περισσότερο με ομάδες χαμηλότερης δυναμικής. Ο Πήγασος του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου είναι μαχητικός και χωρίς άγχος θα προσπαθήσει να αποκομίσει ό,τι μπορεί.

Αστέρας-Αίας

Ο τρίτος της βαθμολογίας Αστέρας των τεσσάρων σερί νικών, που προέρχεται από μεγάλο διπλό στο Ενωσιακό κόντρα στην Θύελλα, περιμένει την Κυριακή τον επίσης βελτιωμένο Αίαντα. Ο μεν Αστέρας του Στράτου Καλογεράκου θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία (είναι στο -3 από την κορυφή), ο δε Αίας του Αλέξη Γαλάνη θα κυνηγήσει το βαθμολογικό όφελος στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις θέσεις των πλέι-άουτ.

Ν. Φιγαλεία-Πανηλειακός

Στη Ν. Φιγαλεία ο Απόλλωνας φιλοξενεί τον Πανηλειακό, με αμφότερες τις ομάδες να εποφθαλμιούν μόνο τη νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο μεν Απόλλωνας για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, ο δε Πανηλειακός για να ανεβεί ψηλότερα καθώς με 11 βαθμούς βρίσκεται κοντά στη ζώνη των πλέι-άουτ και μακριά από αυτή των πλέι-οφ (στο -9).

Σκουροχώρι-Θύελλα

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το ματς Λ. Αστέρας-Θύελλα στο Σκουροχώρι. Ο Λ. Αστέρας των Τσαγκάρη-Ν. Σταματελάτου ανάσανε βαθμολογικά με το «διπλό» στη Ν. Φιγαλεία και χωρίς πίεση θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την δυνατή έδρα του. Η Θύελλα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, παρέμεινε όμως πρώτη, ωστόσο νιώθει πλέον καυτή την ανάσα του Ξενοφώντα αλλά και των Ηλειακού, Αστέρα, και δεν έχει την πολυτέλεια να αφήσει βαθμούς στο Σκουροχώρι, αν θέλει να διατηρηθεί στην… πρωτοκαθεδρία.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο 13/1-Ώρα 3μ.μ.

Ξενοφών-Πήγασος: Σταυρόπουλος, Γαβριλιάδης, Παναγόπουλος

Κυριακή 14/1-Ώρα 3μ.μ.

Ν. Φιγαλεία-Πανηλειακός: Σταυρόπουλος, Ξυδούς, Λαμπρόπουλος

Ηλειακός Λ.-Δόξα Ν.Μ.: Γκατζόπουλος, Καραλής, Δουλαβέρης

Αστέρας-Αίας: Τσάκαλης, Λιάπης, Καλαμαράς

Δευτέρα 15/1-Ώρα 3μ.μ.

Σκουροχώρι-Θύελλα: Κούλης, Σιαχάμη, Ντάβαρης

Ρεπό: Ολυμπιακός Σαβαλίων


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot