FOLLOW US: facebook twitter

A΄ Κατηγορία: Ασταμάτητη η Δόξα, πέρασε και από το Σκουροχώρι

Ημερομηνία: 02-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Δόξα Ν.Μ. πέρασε νικηφόρα και από το Σκουροχώρι με σκορ 1-2, έφτασε τις πέντε σερί νίκες και παραμένει στην 4η θέση μειώνοντας την διαφορά από τον 3ο Ηλειακό στον ένα βαθμό (34 έναντι 33) και μάλιστα έχει κάνει το ρεπό της, σε αντίθεση με τους Λεχαινίτες! 

Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή είχε την τύχη με το μέρος της στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Δανιήλ να λέει «όχι» σε Δ. Νικολόπουλο και Μπάμπη Κύτταρη, ενώ στο 31΄ οι Σκουροχωρίτες έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βαγγόπουλου με δύο κίτρινες στην ίδια φάση (η δεύτερη για διαμαρτυρία στον διαιτητή Βασίλη Στάμο), γεγονός που έφερε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς τους. Τρία λεπτά μετά ο Φριντζήλας έκανε το 0-1 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 58΄ ο Βίκτωρας Σέφα ισοφάρισε με ωραίο σουτ στο «Γ» και στο 72΄ο Μηλαδόπουλος με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το νικητήριο γκολ των «αετών» (1-2).

Λ. Αστέρας: Παππάς, Βαγγόπουλος, Δ. Σταματελάτος, Ντ. Κύτταρης, Τσουραμάνης, Μπ. Κύτταρης (80΄  Γ. Νικολόπουλος), Παπαγεωργίου (70΄ λ.τρ. Τραμπαδώρος), Χαραλαμπόπουλος (88΄ Ζέρβας), Δ. Νικολόπουλος, Σέφα, Τσαγκάρης.

Δόξα Ν.Μ.: Δανιήλ, Χριστοφοράτος, Μπλετσάκης (63΄ Παντελής), Μάρκου, Κολίτσι (63΄ Κωστόπουλος), Φριντζήλας, Πολίτης, Δημητρόπουλος (63΄ Κυριαζόπουλος), Π. Σαπουντζάκης (87΄ Βασιλόπουλος), Τσουκαλάς (82΄ Σαλομπεχάι), Μηλαδόπουλος.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot