FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Βαρθολομιού: Ξεκίνησε με υψηλούς στόχους-Παίρνει και τον Σκούτα

Ημερομηνία: 28-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Α.Ε. Βαρθολομιού ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασία της στο Κλειστό της Γαστούνης ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ. Στόχος της ομάδας του Σάκη Καρύδα είναι να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη συμμετοχή της στο μεγάλο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΗ.

Στο ρόστερ της Α.Ε.Β. είναι οι Ανδρέας Μπεκρής, Ανδρέας Ρούνης, Χρήστος Νικολάκης, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Νάσος Καστελιώτης και Τάσος Αγραπιδάκης που ανανέωσαν και πέντε παίκτες που έχουν αποκτηθεί και είναι οι Βασίλης Κορακιανίτης, Γιάννης Ντούλες, Χρήστος Τόκας, Αλέξανδρος Δίπλαρος και το μεγαλύτερο μεταγραφικό απόκτημα ο Πέτρος Νοέας. Σε αυτούς αναμένεται να προστεθεί επίσημα και ο έμπειρος Αχαιός γκαρντ Βασίλης Σκούτας, που την προηγούμενη σεζόν ήταν στην Α.Ε. Ροϊτίκων. Ο Σκούτας έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση και απομένει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Στο έμψυχο δυναμικό της Α.Ε.Β. θα είναι και τρεις μικροί, δύο από το εφηβικό, που ήταν και πέρυσι στο ρόστερ, οι 17χρονοι Διονύσης Ψυχογιός, Σωτήρης Παπανδρικόπουλος και ένας από το παιδικό, ο 15χρονος Δημήτρης Χατζής. Συνολικά είναι 15 παίκτες στο δυναμικό των κυανέρυθρων, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει άλλη μια μεταγραφή στη θέση «3».

Αμέσως μετά την πρώτη προπόνηση, η Διοίκηση της Α.Ε. Βαρθολομιού παρέθεσε δείπνο στους παίκτες στο “Casa Del Mar” στις Θίνες, απ’ όπου και η φωτογραφία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot