FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Βαρθολομιού: Θλίψη για τον αδόκητο χαμό της Σταυρούλας Μήλεση

Ημερομηνία: 12-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H ταμίας του Δ.Σ. έφυγε ξαφνικά από την ζωή το πρωί της Δευτέρας-Μεταφέρθηκε για την Τετάρτη το ντέρμπι με το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας

Η ταμίας του Δ.Σ. της Α.Ε. Βαρθολομιού, Σταυρούλα Μήλεση, έφυγε ξαφνικά από την ζωή το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 49 ετών, πιθανότατα από ανακοπή και η είδηση συγκλόνισε όλους στον σύλλογο, καθώς η Σταυρούλα Μήλεση ήταν από το 2020 ταμίας της Α.Ε.Β. και ήταν μια γυναίκα ιδιαιτέρως αγαπητή. Όπως ήταν φυσικό, το προγραμματισμένο για χθες ηλειακό ντέρμπι της Α1 ΕΣΚΑΗ ανάμεσα στην Α.Ε. Βαρθολομιού και το Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη, στις 8μ.μ., στο Κλειστό της Γαστούνης.   

Η Α.Ε.Β. συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Στην είδηση του τραγικού, ξαφνικού θανάτου της ταμία της ομάδας μας και μητέρας δύο ανήλικων αθλητών των Ακαδημιών μας, Μήλεση Σταυρούλας (Βούλας), ανακοινώνουμε ότι ο σημερινός (σ.σ. χθεσινός) αγώνας με το ΣΕΦΑ Ανδραβίδας αναβάλλεται. Η οικογένεια της Α.Ε.Β. είναι συγκλονισμένη από την απώλεια της δικής μας Βούλας, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε χάσει τον σύζυγό της σε τροχαίο και τον αδερφό της από ανακοπή καρδιάς. Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της και στους οικείους της… Η οικογένεια της Α.Ε.Β. θα είναι δίπλα στα τέκνα της και στον ανιψιό της και αθλητή του ανδρικού μας τμήματος, Παναγιώτη Μήλεση».

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΗ χθες το πρωί για την αναβολή του ηλειακού ντέρμπι ήταν η εξής: «Από την ΕΣΚΑΗ ανακοινώνεται ότι ο σημερινός (σ.σ. χθεσινός) αγώνας της Α1 Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Α.Ε. Βαρθολομιού-Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας, αναβάλλεται, με την σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων, και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13-12-2023 και ώρα 20.00 στο ίδιο γήπεδο. Η αναβολή οφείλεται σε αίτημα των γηπεδούχων λόγω θανάτου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot