FOLLOW US: facebook twitter

A.E. Βαρθολομιού: Τελετή λήξης με τουρνουά μπάσκετ

Ημερομηνία: 27-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συνδιοργανωτής η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας-Παρών ο Δ. Νικολακόπουλος


Μια υπέροχη τελετή λήξης των Ακαδημιών της Α.Ε. Βαρθολομιού έλαβε χώρα το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Γαστούνης, με τουρνουά που συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την παρουσία επίσης του Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας και του Υπερίωνα Αμαλιάδας. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Αθανάσιος.

Η Α.Ε. Βαρθολομιού ευχαριστεί πολύ τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Δημήτριο Νικολακόπουλο για την συνδιοργάνωση του τουρνουά και για το γεγονός ότι είναι δίπλα στο σύλλογο τα τελευταία δυο χρόνια.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνο τόσο για την επίσκεψή του στην τελετή λήξης με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη και τον Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Μαφρέδα, όσο και για την συνδρομή του στη φετινή πορεία της ομάδας, τον Προέδρο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού κ. Δημήτριο Βασιλόπουλο για την παρουσία του και για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστήριου Γαστούνης.

Τέλος, ευχαριστεί τις Ακαδημίες του Υπερίωνα Αμαλιάδας και του Σ.Ε.Φ.Α. Ανδραβίδας για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και ειδικότερα τον εκπρόσωπο της ΕΣΚΑ-Η και μέλος του Υπερίωνα κ. Νικόλαο Φραγκιά για την συνδρομή του στην άρτια οργάνωση! Η Α.Ε. Βαρθολομιού απευθύνει πολλά συγχαρητήρια σε όλους και εύχεται σε όλους τους μικρούς αθλητές της καλό καλοκαίρι, καλά μπάνια και να επιστρέψουν υγιείς τον Σεπτέμβριο στο παρκέ!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος