FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Βαρθολομιού: Ντεμπούτο στην Α1 ΕΣΚΑΗ την Δευτέρα

Ημερομηνία: 05-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Α.Ε. Βαρθολομιού θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ, την προσεχή Δευτέρα στις 7.30μ.μ., στο Κλειστό της Γαστούνης, με αντίπαλο την Α.Ε. Ροϊτίκων, στην πρεμιέρα της φετινής Α1 ΕΣΚΑΗ. 

Η Διοίκηση της Α.Ε. Βαρθολομιού σε συνεργασία με τον πρωτεργάτη των ανόδων, Σάκη Καρύδα, κράτησε το βασικό κορμό των τελευταίων ετών και έκανε την υπέρβαση προχωρώντας σε τρεις προσθήκες παικτών με εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες.

Οι Ανδρέας Μπεκρής, Αλέξανδρος Κιουρτζίδης και Γεώργιος Δασκαλόπουλος είναι οι τρεις πολύ καλοί παίκτες που αποκτήθηκαν και μαζί  με τους υπόλοιπους έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες της, η Α.Ε.Β.  θα επιδιώξει μια πολύ καλή πορεία και στην Α1 ΕΣΚΑΗ.

Η Α.Ε. Βαρθολομιού σε ανακοίνωσή της καλεί τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να στηρίξει την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΗ, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Δευτέρας με την Α.Ε. Ροϊτίκων. «Όλοι να δώσουμε βροντερό «παρών» την Δευτέρα 09/10 στο Κλειστό Γαστούνης. Το αξίζουν πραγματικά ο Σάκης Καρύδας και οι παίκτες μας», καταλήγει η ανακοίνωση της Α.Ε. Βαρθολομιού.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot