FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Βαρθολομιού: Κατέκτησε το τουρνουά «Φ. Κολλιόπουλος» -Σπουδαία μεταγραφή Συνετού

Ημερομηνία: 01-10-2024 | Συντάκτης:

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Η Α.Ε. Βαρθολομιού μετά το δικό της τουρνουά κατέκτησε και το 9ο τουρνουά «Φάνης Κολλιόπουλος», που διοργάνωσε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο ο Α.Ο. Δύμης στο Κλειστό της Κ. Αχαγιάς. Η ομάδα του Σάκη Καρύδα νίκησε στον ημιτελικό την Ε.Α.Π. με 59-49 και στον τελικό την οικοδέσποινα Δύμη με 72-54, δείχνοντας ξανά την μεγάλη δυναμική της φέτος, όπου έχει στόχο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Στον τελικό η Α.Ε.Β. προηγήθηκε με 14 πόντους στο ημίχρονο (28-42), η Δύμη στις αρχές του β΄ ημιχρόνου μείωσε στους 8 πόντους, αλλά η ηλειακή ομάδα πάτησε ξανά το γκάζι κι έφτασε στο +21 στο 30΄ (38-59) κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη. Η Α.Ε.Β. αγωνίστηκε στον τελικό χωρίς τον Κορακιανίτη, που ένιωσε ενοχλήσεις στον ημιτελικό με την Ε.Α.Π. και χωρίς τον εδώ και καιρό τραυματία Αγραπιδάκη. Την 3η θέση στο τουρνουά πήρε η Ε.Α.Π., που κέρδισε στον μικρό τελικό την Ολυμπιάδα με 71-69. Στον πρώτο ημιτελικό, η Δύμη είχε επικρατήσει της Ολυμπιάδας με 81-79.

Ο Γιάννης Ντούλες της Α.Ε.Β. νίκησε στον διαγωνισμό τριπόντων.

Πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού έγινε διαγωνισμός τριπόντων στον οποίο επικράτησε ο Γιάννης Ντούλες της Α.Ε. Βαρθολομιού, που κέρδισε στον τελικό τον Φιλίππου της Ολυμπιάδας.
Την απονομή στους νικητές έκανε ο αδελφός του αείμνηστου Φάνη Κολλιόπουλου, Παναγιώτης, ο οποίος επί χρόνια ήταν αθλητής του Α.Ο. Δύμης.

Δύμη-Α.Ε. Βαρθολομιού 54-72
Τα δεκάλεπτα: 7-25, 28-42, 38-59, 54-72.
Δύμη (Μαντάς): Γιωτόπουλος 9 (1), Λαμπρόπουλος 6, Δημητρόπουλος 1, Τούμπουλης 5 (1), Χρυσανθακόπουλος 14 (1), Λιακόπουλος 6 (1), Βλάχος 3, Κλαμπάνης 8 (1), Γεωργόπουλος 2.
Α.Ε. Βαρθολομιού (Καρύδας): Ντούλες 20 (5), Νοέας 8, Δίπλαρος 14, Μπεκρής 6 (1), Καστελιώτης 3, Νικολάκης 2, Ρούνης 5 (1), Τόκας 5 (1), Συνετός 7 (1), Σκούτας 2, Παπαγιάννης.

Τελευταία μεταγραφή ο Συνετός

Ο Άρης Συνετός είναι η τελευταία μεταγραφή της Α.Ε.Β..

Η Α.Ε. Βαρθολομιού απέκτησε και τον 27χρονο Ηλείο γκαρντ Άρη Συνετό, ο οποίος αγωνίστηκε κανονικά στο τουρνουά της Δύμης. Ο Συνετός τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον ΚΑΟ Κορίνθου στη Γ΄ Εθνική και πιο πριν ήταν για 3 χρόνια στον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας στην Α1 ΕΣΚΑΗ και στη Γ΄ Εθνική. Παλιότερα είχε αγωνιστεί στον Γ.Σ. Φαρσάλων στη Β΄ Εθνική για δύο χρόνια, αλλά και στον Κόροιβο της Basket League τη σεζόν 2015-2016, σε ηλικία 18 ετών. Άλλη μια σπουδαία μεταγραφή για την Α.Ε.Β., με έναν πολύ καλό περιφερειακό, με πολλές παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες. Στον αντίποδα, αποχώρησε από την Α.Ε.Β. ο Γιάννης Λαμπρόπουλος και θα παίξει στην Γ.Ε.Π. Ηρακλής τη νέα σεζόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot