FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Βαρθολομιού: Γενικός αρχηγός ο Δούμας και τέσσερις ανανεώσεις

Ημερομηνία: 12-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

H A.E. Βαρθολομιού ανακοίνωσε πως ενέταξε στο διοικητικό σχήμα του συλλόγου τον Γιάννη Δούμα, που υπήρξε εκ των βασικών παικτών της ομάδας κατά τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής της. Ο Δούμας, ο οποίος είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου, θα αναλάβει το ρόλο του γενικού αρχηγού στην Α.Ε.Β. και ο σύλλογος του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Παράλληλα, η Α.Ε.Β. ανακοίνωσε και τέσσερις ανανεώσεις παικτών που ήταν στυλοβάτες της εκπληκτικής πορείας μέχρι την Α1 ΕΣΚΑΗ, όπως τους χαρακτηρίζει. Ο λόγος για τους Χρήστο Νικολάκη, Τάσο Αγραπιδάκη, Ανδρέα Ρούνη και Νάσο Καστελιώτη, που θα στηρίξουν και τη νέα σεζόν την προσπάθεια της ομάδας, τιμώντας με την συνεπή παρουσία τους την ομάδα της Α.Ε.Β.. Ο σύλλογος τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στόχος της Α.Ε.Β. στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ είναι να φτάσει ακόμα ψηλότερα εν συγκρίσει με την προηγούμενη σεζόν και για το σκοπό αυτό έχει συμφωνήσει με δύο πολύ καλούς Αχαιούς γκαρντ, τον Γιάννη Ντούλε και τον Βασίλη Κορακιανίτη, τους οποίους θα ανακοινώσει επίσημα τις επόμενες μέρες.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot