FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Βαρθολομιού: Ανανέωσε ο Λαμπρόπουλος

Ημερομηνία: 29-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κι επίσημα ο Γιάννης Λαμπρόπουλος συνεχίζει στην Α.Ε. Βαρθολομιού. Ο Πυργιώτης γκαρντ/φόργουορντ με το εξαιρετικό μακρινό σουτ είχε έρθει στην Α.Ε.Β. τον περασμένο Γενάρη από τη Δύμη και ανανέωσε την συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους» του Σάκη Καρύδα, με την Α.Ε.Β. να ποντάρει στην εκτελεστική του δεινότητα από τα 6.75μ..

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Β.: «Σε μια ακόμη πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η Α.Ε. Βαρθολομιού, διατηρώντας στο ρόστερ της και για τη νέα σεζόν τον Ιωάννη Λαμπρόπουλο! Ο 33χρονος ύψους 1,87μ. guard αναμένεται να αποτελέσει και τη νέα χρονιά πολύτιμο εργαλείο για τον κόουτς Σάκη Καρύδα ! Ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία στον Ολυμπιονίκη, το ΣΕΦΑ Ανδραβίδας, τον Ηρακλή Πύργου και τον Α.Ο. Δύμης! Γιάννη, σε καλωσορίζουμε εκ νέου στην Α.Ε.Β. για τη σεζόν 2024-2025 και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η Α.Ε.Β. έχει ολοκληρώσει κατά μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της και ίσως γίνει μια μεταγραφή ακόμα στη θέση του small forward.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot