FOLLOW US: facebook twitter

Α.Ε. Λεχαινών-Ολυμπιάδα 71-67: Ψυχωμένη Α.Ε.Λ.

Ημερομηνία: 28-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι παίκτες και οι προπονητές της Α.Ε.Λ., με χαρούμενη διάθεση αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη στο «Αέθλειον».

Παρά τις πολλές απουσίες νίκησε την Ολυμπιάδα

Η Α.Ε. Λεχαινών παίζοντας με περίσσιο πάθος νίκησε την Ολυμπιάδα το βράδυ της Δευτέρας στο «Αέθλειον» με 71-67, έχοντας να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες παικτών (αγωνίστηκε χωρίς τους Κοντάρη, Αναστασόπουλο και τους εδώ και καιρό τραυματίες Νιωτόπουλο, Στριγά), αλλά και το γεγονός ότι ο Χουλιαράς υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση του Σαββάτου και αγωνίστηκε χωρίς να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Μια ψυχωμένη εμφάνιση και νίκη για την ομάδα του Γρηγόρη Κακολύρη, που της έδωσε βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής.

Το παιχνίδι

Μετά από ένα καλό α΄ δεκάλεπτο (14-8), η Α.Ε.Λ. υστέρησε στην άμυνα και η Ολυμπιάδα πέρασε μπροστά με 3 πόντους στο ημίχρονο (25-28). Στο β΄ μέρος, όμως, η Α.Ε.Λ. έβγαλε περισσότερη ενέργεια και αποφασιστικότητα, σκόραρε με τον Βαρδίκο, τον Γιωτόπουλο και δύο τρίποντα από τον Λαμπρόπουλο και πήρε κεφάλι στο σκορ με εννιά πόντους στο 30΄ (53-44). Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι «γαλάζιοι» συνέχισαν να προηγούνται στο σκορ με μια διαφορά 5-7 πόντους έως το 37΄, αλλά οι Πατρινοί με πόντους από τους Σαμαρά και Τουλάτο κυρίως, μείωσαν στον πόντο. Στα τελευταία δευτερόλεπτα με το σκορ στο 69-67, ο Λαμπρόπουλος αστόχησε σε δύο βολές, ακολούθησε άστοχη επίθεση της Ολυμπιάδας και ο Βαρδίκος με δύο εύστοχες βολές διαμόρφωσε  το τελικό 71-67.

Τα δεκάλεπτα: 14-8, 25-28, 53-44, 71-67.

Α.Ε. Λεχαινών: Βαρδίκος 18, Χουλιαράς 16 (2), Παλλαδινός 4, Κολλιόπουλος, Λαμπρόπουλος 7 (2),  Χαραλαμπόπουλος, Στεφανίδης 6 (2), Σκάλτσας, Γιωτόπουλος 20.

Ολυμπιάδα: Σαμαράς 21, Λεβεντόπουλος 2, Γούπιος 2, Τουλάτος 15 (1), Γιαλελής 6, Κουμανιώτης 3 (1), Κατσαΐτης 4, Καραδημητρίου 2, Αποστολόπουλος 7 (1), Κασπίρης, Σούντρης  5.

 

* Η Α.Ε.Λ. ευχαριστεί θερμά τον φυσιοθεραπευτή Γιώργο Λαγό, που συνέβαλε άμεσα στην ταχεία αποθεραπεία του Χουλιαρά. Επίσης, συγχαίρει τους διαιτητές Παναγιώτου, Τσακιράκη, Κωστή για την άψογη διαιτησία τους.

Φωτογραφία: Ανδρέας Μίγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος