FOLLOW US: facebook twitter

A.E. Βαρθολομιού: Αντιπρόεδρος ο Γιουλάτος, τεχνικός διευθυντής ο Αρκουμάνης

Ημερομηνία: 12-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Από αριστερά ο νέος τεχνικός διευθυντής Κώστας Αρκουμάνης, ο νέος Αντιπρόεδρος Νάσος Γιουλάτος και ο γενικός αρχηγός Γιάννης Δούμας.

Άρωμα… Λος Άντζελες στη διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Βαρθολομιού. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, νέος Αντιπρόεδρος της Α.Ε.Β. είναι ο επιτυχημένος ομογενής επιχειρηματίας με καταγωγή από την περιοχή του Βαρθολομιού, κ. Αθανάσιος (Νάσος) Γιουλάτος. Ο κ. Γιουλάτος είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης «GNB Wholesale Foods Inc» με έδρα το Λος Άντζελες. Εκτός από απόλυτα επιτυχημένος επιχειρηματίας είναι και φανατικός υποστηρικτής των Los Angeles Lakers! Τη σεζόν που μας πέρασε βραβεύθηκε από την θρυλική ομάδα του ΝΒΑ για την προσφορά του στο σύλλογο. «Κύριε Γιουλάτο σας ευχαριστούμε για την τεράστια τιμή που μας κάνετε να είστε μέλος της διοίκησης της Α.Ε. Βαρθολομιού! Ευχόμαστε ολόψυχα να είστε υγιής και να συνεχίσετε την εξαιρετική επιχειρηματική σας πορεία στην Αμερική και εμείς από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία και τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά μας για την ανάδειξη υγιούς αθλητικού πνεύματος μέσα από την εξαιρετική πορεία του ανδρικού μας τμήματος και την ανάπτυξη των ακαδημιών μας», αναφέρει η ανακοίνωση της Α.Ε. Βαρθολομιού.

Εκτός από την τοποθέτηση του κ. Γιουλάτου στη θέση του Αντιπροέδρου της Α.Ε. Βαρθολομιού, ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι τεχνικός διευθυντής της ομάδας από τη νέα σεζόν θα είναι ο κ. Αρκουμάνης Κωνσταντίνος. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης, εκ των εταίρων της επιχείρησης «Casa Del Mar Thines Vartholomio», έχει διατελέσει παίκτης, προπονητής και Πρόεδρος σε ομάδες της ΕΣΚΑ-Η, αγαπάει το μπάσκετ και είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει με την πολύπλευρη εμπειρία του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. «Kαλωσορίζουμε τους κ.κ. Αθ. Γιουλάτο και Κ. Αρκουμάνη στην οικογένεια της Α.Ε. Βαρθολομιού! Ελπίζουμε σε μια άριστη συνεργασία με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μας», καταλήγει η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot