FOLLOW US: facebook twitter

Α. Διγκόζης: «Υπάρχει έλλειψη παικτών»-Δηλώσεις για Πρέντι, Σωτηρόπουλο

Ημερομηνία: 04-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του Πανηλειακού μίλησε στην «Πρωινή» για την πειστική  νίκη επί του Παλληνιακού και τη συνέχεια, τον Πρέντι και τον Σωτηρόπουλο

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Παλληνιακού και μάλιστα πραγματοποιώντας την καλύτερή του φετινή εμφάνιση, αγωνιζόμενος πειθαρχημένα και με πολύ πάθος και ψυχή. Ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης έχει μεγάλο μερίδιο στην εξαιρετική παρουσία  της ομάδας την Κυριακή και μας μίλησε χθες για την διαφορετική -προς το καλύτερο- εικόνα που είχε ο Πανηλειακός. Όπως επίσης αναφέρθηκε στην παρουσία στην 11άδα του 16χρονου Αλμπέρτο Πρέντι, που ήταν ο παίκτης -κλειδί για τη νίκη, αλλά και στο Γιάννη Σωτηρόπουλο.

 

«Δουλεύω όπως τα έχω βιώσει ως ποδοσφαιριστής»

Αρχικά, ο Άγγελος Διγκόζης στην επισήμανσή μας ότι είδαμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και αγωνιστικά και αναφορικά με το πάθος και την ψυχή που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές, τόνισε: «Καταρχάς, συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, σε αυτούς ανήκουν τα εύσημα.  Εφόσον το πρόσωπο της ομάδας ήταν διαφορετικό, σημαίνει πως κάτι καλό γίνεται στο γήπεδο». Όσο για το τι έχει αλλάξει, ανέφερε: «δεν θέλω να λέω ότι ήρθα εγώ και έχω αλλάξει αυτό κι εκείνο, γιατί όλοι οι προπονητές, και εγώ, έχουμε τα θετικά και τα αρνητικά μας. Είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο. Είναι ο τρόπος που προσεγγίζεις ένα παιχνίδι, η ψυχολογία πάνω στους ποδοσφαιριστές, είναι πολλά. Εγώ δουλεύω συγκεκριμένα κάποια πράγματα όπως τα έχω βιώσει και ως ποδοσφαιριστής και μέχρι στιγμής μας βγαίνουν, παρότι η ομάδα έχει έλλειψη παικτών. Παίζουμε συνέχεια με ελλείψεις και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα».

 

«Ο Πρέντι πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει»

Τον ρωτήσαμε για το νεαρό Αλμπέρτο Πρέντι, που για πρώτη φορά φέτος ξεκίνησε βασικός και ήταν πολύ καλός, φτιάχνοντας το πρώτο γκολ: «Έχω βάλει και μικρότερο σε ηλικία παίκτη πρώτη φορά να αγωνιστεί, τον Κώστα Πλέγα, στην Παναχαϊκή. Μου αρέσει να βάζω πιτσιρίκια να παίζουν. Ο Πρέντι έχει πολλά καλά στοιχεία. Το θέμα είναι να δουλέψει, πιστεύω πως είναι ένα παιδί που μπορεί να κάνει αξιοσέβαστη καριέρα. Είναι πολύ μικρός, δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά του αέρα, πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει. Παρόλο που δεν είχε αγωνιστεί, δούλευε στο 100% , γι’ αυτό και παρουσιάστηκε έτοιμος».

 

«Η ομάδα έχει πολλά κενά»

Η επόμενη ερώτησή μας είχε να κάνει με αυτό που μας είχε πει την πρώτη μέρα που ήρθε στον Πανηλειακό, ότι έπρεπε να δει πρώτη την ομάδα και στη συνέχεια να μιλήσει για τις δυνατότητές της: «Η ομάδα έχει πολλά κενά και νομίζω ότι πρέπει να περάσουν τα δύο επόμενα παιχνίδια με Παναιγιάλειο και Ιάλυσο, που είναι πάρα πολύ δύσκολα και μετά να καθίσουμε να δούμε το πώς και γιατί. Έχουμε αυτή τη στιγμή πολλά προβλήματα τραυματισμών, έφυγε και ο Σωτηρόπουλος μόνος του κι έχουμε θέματα. Ίσως να ενισχυθούμε το Γενάρη διότι έχουμε και τραυματίες, θα δούμε…».

Όσο για το αν η ομάδα έχει ταλέντο και δυνατότητες, απάντησε: «Η ομάδα για να χτυπήσει το Διαγόρα και τον Ιάλυσο, ακόμα και την Παλλήνη, είναι πολύ δύσκολο. Είχα πει πως πρέπει να την δω τις πρώτες δύο εβδομάδες. Πιστεύω πως χρειάζεται πολλή δουλειά κι έχει αρκετά κενά. Έχουμε μεν καταφέρει και παίρνουμε το 100%  από τους παίκτες και βγάζουν αυτή την εικόνα στο γήπεδο, διότι και με τον Διαγόρα ήμασταν καλύτεροι παρότι παίζαμε από το 25΄ με δέκα παίκτες, αλλά όταν υπάρχει έλλειψη ποδοσφαιριστών είναι δύσκολο. Να βγάλουμε τα δύο ματς μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος και βλέπουμε…».

 

«Πάνω απ’ όλα η ομάδα»

Τέλος, ο 44χρονος προπονητής μας μίλησε και για το θέμα που δημιουργήθηκε με το Γιάννη Σωτηρόπουλο: «Τον Σωτηρόπουλο δεν τον έδιωξε κανείς, μόνος του αποφάσισε να φύγει. Εγώ του είπα πως λόγω πειθαρχικού παραπτώματος θα είναι για τρία-τέσσερα παιχνίδια εκτός αποστολής και αυτός χαιρέτησε τους συμπαίκτες του κι έφυγε. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα.  Στεναχωριέμαι για το Γιάννη, γιατί είναι ένα παιδί που έχει ταλέντο και θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα, αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν, έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας. Είναι στενάχωρο για ένα παιδί που έχει ταλέντο, να μην σκέφτεται ορθά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος