FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Ξεκινούν την Τετάρτη οι μάχες των πλέι-οφ

Ημερομηνία: 02-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξενοφών-Αστέρας και Θύελλα-Ηλειακός στα ημιτελικά, με έπαθλο την πρόκριση στους τελικούς

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Αύριο, Τετάρτη, ξεκινούν τα πλέι-οφ της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανάρτησε η ΕΠΣ Ηλείας στην ιστοσελίδα της. Την Τετάρτη στις 5μ.μ. θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών: στην Κρέστενα το Ξενοφών-Αστέρας και στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας το Θύελλα Πύργου-Ηλειακός Λεχαινών. Οι δεύτεροι αγώνες θα γίνουν την προσεχή Κυριακή 7 Απριλίου, στις 5μ.μ., σε Αμαλιάδα και Λεχαινά αντίστοιχα. Αν χρειαστεί θα γίνει και τρίτο παιχνίδι την Τετάρτη 10 Απριλίου. Ξενοφών και Θύελλα που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχουν πλεονέκτημα (βαθμολογικό και έδρας) και χρειάζονται 4 βαθμούς σε δύο ή τρία ματς για να προκριθούν στους τελικούς, ενώ Αστέρας και Ηλειακός θέλουν 5 βαθμούς. Σε περίπτωση τριών ισοπαλιών ευνοείται η ομάδα που έχει τερματίσει ψηλότερα στην βαθμολογία, δηλαδή ο Ξενοφών και η Θύελλα.

Οι τελικοί θα ξεκινήσουν την Κυριακή 14 Απριλίου, ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 17 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 21 Απριλίου, αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι.

Οι ημερομηνίες των πλέι-άουτ ανάμεσα στον Πήγασο Πρασίνου και τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου  δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από την ΕΠΣ Ηλείας, αλλά το πιθανότερο είναι ο πρώτος αγώνας να διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου. Θα γίνουν επίσης δύο ή τρία ματς με το  πλεονέκτημα (βαθμολογικό και έδρας) να το έχει ο Πήγασος, ο οποίος χρειάζεται 4 βαθμούς για να παραμείνει στην Α΄ Κατηγορία, ενώ ο Λ. Αστέρας 5 βαθμούς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος