FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Θρίαμβος της Θύελλας στο ντέρμπι των Λεχαινών

Ημερομηνία: 12-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για την 5η αγωνιστική της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας, η Θύελλα Καταραχίου ανέκοψε την νικηφόρα πορεία του Ηλειακού και μάλιστα μέσα στην έδρα του, κερδίζοντάς τον 0-1 και «φώναξε» πως θα διεκδικήσει κι αυτή το πρωτάθλημα με πολλές πιθανότητες. Η ομάδα του Νίκου Αλεξανδρόπουλου, νίκησε με σουτ του Αγκόλλι στο 49΄ από την μικρή περιοχή, ύστερα από αλλεπάλληλα σουτ των Σταθάτου, Βράπι που απέκρουσε ο Ατωνόπουλος, και εν συνεχεία άντεξε την πίεση των «γαλάζιων», ιδίως από το 80΄ και μετά. Στο 75΄ και 95΄ ο Θανάσης Αντωνόπουλος είδε την μπάλα να σταματά στα δοκάρια, με τον Κουρλό να παρεμβαίνει σωτήρια στη φάση του 95΄, καθώς βρήκε την μπάλα στο σουτ του «Φίγκο» πριν αυτή προσκρούσει στο κάθετο δοκάρι.

Η Θύελλα  είχε κι αυτή ένα δοκάρι στο α΄ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 42΄ σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Βράπι, σε ένα ματς με ωραίο ποδόσφαιρο και πολλές φάσεις εκατέρωθεν, από δύο πολύ ποιοτικές ομάδες, που έδειξαν πως θα διεκδικήσουν τον τίτλο… μέχρι τέλους!

Ηλειακός: Αντωνόπουλος, Γαργαρώνης, Μπαρδούσης (80΄ λ.τρ. Μουσερής), Παρασκευόπουλος, Μάης (60΄ Χ. Κουτσογιαννόπουλος), Τσακοπιάκος, Δούλος, Καλογερόπουλος, Παπασωτηρίου, Θ. Αντωνόπουλος, Ανδρεόπουλος.

Θύελλα: Κουρλός, Αποστολόπουλος, Τεκερλέκης, Δημόπουλος, Δημάκης, Αγκόλλι, Ρούνης, Μπουρούκης (86΄ λ.τρ. Καρακατσάνης), Σταθάτος, Βράπι (72΄ Κιάμος), Καράμπελας (64΄ Τζανέτος).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος