FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: «Τεσσάρα» με χατ-τρικ Σταθάτου και κορυφή η Θύελλα

Ημερομηνία: 09-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Καταραχίου με χατ-τρικ του Γιώργου Σταθάτου νίκησε 4-1 τον Πήγασο Πρασίνου στο Ενωσιακό, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας και πέρασε πρώτη στην βαθμολογία, στο +2 από τον Ξενοφώντα, ο οποίος παίζει την Δευτέρα στον Πύργο με τον Πανηλειακό.

Στο 18΄ ο Βράπι από κάθετη του Τζανέτου άνοιξε το σκορ και στο 27΄ ο Σταθάτος από κάθετη του Αποστολόπουλου σημείωσε το 2-0. Στο 58΄ από πάσα του Τζανέτου ο Σταθάτος ξανά έγραψε το 3-0 και στο 83΄ ο έμπειρος Γαστουναίος μεσοεπιθετικός από ασίστ του Θεοδωρόπουλου έκανε το 4-0, φτάνοντας στο χατ-τρικ. Το τελικό 4-1 σημείωσε ο νεαρός Π. Γιαννικόπουλος στο 90΄, σε μια φάση που ο γκολκίπερ Παναγιώτης Κουρλός στην έξοδο τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα και σταμάτησε την προσπάθειά του.   

Θύελλα: Κουρλός, Βασιλόπουλος, Βράπι (78΄ Φιλιππής), Δημάκης, Δημόπουλος, Τεκερλέκης (78΄ Θεοδωρόπουλος), Μπουρούκης, Τζανέτος, Σταθάτος, Αποστολόπουλος (75΄ Παργινός), Πεσκελίδης (68΄ Παπαδόπουλος).

Πήγασος: Καρακίτσος, Πλατής (60΄ Κ. Γιαννικόπουλος), Δρογγίτης (68΄ Νικολακόπουλος), Καλογερόπουλος, Χριστακόπουλος, Γιούρτας, Γιαννόπουλος, Καρβουνιάρης (68΄ λ.τρ. Λουκόπουλος), Γεωργίου, Μαρνέρας (60΄ Π. Γιαννικόπουλος), Λιαρόπουλος.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Σάββατο 9/12

Θύελλα-Πήγασος  4-1

Κυριακή 10/12-Ώρα 3μ.μ.

Ολυμπιακός Σ.-Αίας

Ν. Φιγαλεία-Δόξα Ν.Μ.

Δευτέρα 11/12-Ώρα 3μ.μ.

Σκουροχώρι-Αστέρας

Ώρα 4.15μ.μ.

Πανηλειακός-Ξενοφών

Ρεπό: Ηλειακός

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot