FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Τα αποτελέσματα των τελευταίων φιλικών πριν την πρεμιέρα

Ημερομηνία: 23-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

pronisports@gmail.com

Το προηγούμενο τριήμερο λίγα ήταν τα φιλικά από ομάδες της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας, τα τελευταία πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μόλις τέσσερα έλαβαν χώρα, τα δύο μεταξύ ομάδων της Α΄ Κατηγορίας και τα άλλα δύο ανάμεσα σε ομάδες της Α΄ με ομάδες της Β΄ATHANASOULIS JOHN DEERE Κατηγορίας.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

ΠΑΟ Βάρδας-Προοδευτική 2-0

Το απόγευμα της Πέμπτης ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε 2-0 την Προοδευτική Μανωλάδας στο «Γρ. Καλάκος», σε ματς που περισσότερο είχε τον χαρακτήρα διτέρματος. Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου πέτυχε και τα δύο γκολ στο α΄ ημίχρονο με τον στόπερ της Άγγελο Μπαρδούση.

Κεραυνός Χειμαδιού-Ν. Φιγαλεία 3-3

Την Παρασκευή, στο γήπεδο-στολίδι του Χειμαδιού, ο Κεραυνός έφερε ισοπαλία 3-3 με τον Απόλλωνα Ν. Φιγαλείας. Το ημίχρονο τελείωσε 0-0 και στο β΄ μέρος μπήκαν όλα τα γκολ. Ο Κεραυνός του Σωτήρη Τζέμου προηγήθηκε με πλασέ του Ξουλεή και ο Απόλλωνας του Νίκου Δαβουρλή γύρισε το ματς σε 1-3 με δύο γκολ του Γιαννικόπουλου κι ένα του Βλάχου, όλα με πλασέ μέσα από την περιοχή.  Ο Κεραυνός ισοφάρισε 3-3 με γκολ του Θοδωρή Θεοδωρακόπουλου (απευθείας φάουλ) και του Λευτέρη Κωνσταντόπουλου (με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή). Η ομάδα του Χειμαδιού παρατάχθηκε με αρκετές βασικές απουσίες (Αγριδιώτης, Μπαντουδάκης, Σοφοκλής Μπίρμπας, Λειβαδίτης, Βαραμπούτης, Θ. Μπάλλας).

Δόξα Ν.Μ.-Ηλειακός 0-0

Το Σάββατο στη Ν. Μανωλάδα διεξήχθη το φιλικό Δόξα Ν. Μανωλάδας-Ηλειακός. Το α΄ ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις και τελείωσε χωρίς γκολ. Όπως χωρίς γκολ τελείωσε γενικότερα  το ματς, με τις δύο ομάδες στο β΄ μέρος να έχουν από μια πολύ καλή ευκαιρία για γκολ.

Η Δόξα αγωνίστηκε χωρίς Παπαδάτο και Σταματόπουλο και δεν ξεκίνησε ο Διαμαντής Παναγόπουλος που προερχόταν από ίωση (έπαιξε στο β΄ ημίχρονο). Από τον Ηλειακό δεν αγωνίστηκε ο Ρίλντι, ενώ οι Χατζηαράπης, Καράγιωργας που προέρχονταν από τραυματισμούς αγωνίστηκαν στο β΄ μέρος. Ντεμπούτο με την φανέλα του Ηλειακού έκανε ο γκολκίπερ Παναγιώτης Καραμανλής.

Αίας-Αστέρας 1-1

Την Κυριακή στο γήπεδο του Βαρθολομιού, ο Αίας υποδέχτηκε τον Αστέρα Αμαλιάδας και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1. Στο α΄ ημίχρονο, το οποίο έληξε 0-0, ο Αστέρας είχε την εδαφική υπεροχή και δύο ευκαιρίες να σκοράρει με τον Τσίγκρηλα και τον Μπατζακόπουλο. Ο Αίας είχε μια καλή φάση λίγα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Πέτρο Τσουκαλά. 

Στο β΄ μέρος ο Αίας ανέβασε την απόδοσή του κυρίως από το 60΄ και μετά, αλλά ο Αστέρας ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ στο 63΄ με σουτ του Γκρίλλα από πλάγια μέσα στην περιοχή. Ο Αίας ισοφάρισε στο 75΄ με προβολή του Παπασωτηρίου από μπαλιά του Σταθάτου.

Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή δεν είχε απουσίες, αλλά παρατάχθηκε χωρίς τον Γκίνη στο βασικό σχήμα (προερχόταν από μικροτραυματισμό), ο οποίος πέρασε στο ματς στο β΄ ημίχρονο. Ο Αστέρας του Θοδωρή Ανδριόπουλου αγωνίστηκε χωρίς τους Κουρλό, Ρούνη, Τσάκο και Κούντουρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot