FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Στέψη ή… παράταση

Ημερομηνία: 17-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ηλειακός-Ξενοφών σήμερα στις 5μ.μ. στα Λεχαινά, για τον δεύτερο τελικό

Μάχη δεύτερη σήμερα στο δημοτικό γήπεδο Λεχαινών ανάμεσα στους επίδοξους πρωταθλητές Ηλείας, τον Ηλειακό Λεχαινών και τον Ξενοφώντα Κρεστένων. Στις 5μ.μ. θα ξεκινήσει ο δεύτερος τελικός της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας, όπου είτε θα στεφθεί πρωταθλητής ο Ξενοφών, αν δεν ηττηθεί, είτε θα υπάρξει παράταση στην αγωνία, εφόσον ο Ηλειακός κερδίσει και η σειρά οδηγηθεί στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στην Κρέστενα, την προσεχή Κυριακή.

Ο Ξενοφών με τη νίκη του την περασμένη Κυριακή είναι μια ανάσα από τον τίτλο. Θέλει έναν ακόμα βαθμό σε ένα ή δύο ματς που θα γίνουν για να στεφθεί πρωταθλητής Ηλείας και να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική μέσω των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ. Είναι αήττητος στο πρωτάθλημα, επίτευγμα τεράστιο και με την ψυχολογία στα ύψη πάει στα Λεχαινά για να διατηρήσει ως… κόρη οφθαλμού το αήττητο και να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Ο Ηλειακός παίζει σήμερα με την πλάτη στον τοίχο. Θέλει μόνο νίκη για να φτάσει και αυτός τους 3 βαθμούς και να πάει την Κυριακή να παίξει τα… ρέστα του στην Κρέστενα, όπου και εκεί θέλει μόνο τη νίκη, για να πάρει αυτός τον τίτλο. Το γεγονός ότι υπερκέρασε με μειονέκτημα το εμπόδιο της Θύελλας τον οπλίζει με αυτοπεποίθηση και έχει την ποιότητα να κάμψει στην έδρα του την αντίσταση του Α.Ο. Ξενοφών. Ο Ξενοφών όμως είναι πολύ συμπαγής σε τρία ματς στα πλέι-οφ δεν έχει μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα του (3 νίκες σε ισάριθμα ματς με συντελεστή τερμάτων 4-0) και αναμφίβολα είναι το φαβορί.

Τέτοια ματς με χαρακτήρα «τελικού» φέρνουν μαζικά τον κόσμο στα γήπεδα και στο γήπεδο Λεχαινών αναμένεται σήμερα το αδιαχώρητο.

Χωρίς Δούλο ο Ηλειακός

Στα αγωνιστικά, ο Ηλειακός θα παίξει χωρίς τον «εγκέφαλο» στη μεσαία γραμμή, τον Νίκο Δούλο, κάτι που αποτελεί μεγάλη απώλεια. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο ηγετικός Θανάσης Αντωνόπουλος και ο πολύπειρος Νίκος Τσίμπιτσης. Ο Ξενοφών είδε την Κυριακή δύο παίκτες του να τραυματίζονται και να αποχωρούν, τον Παναγιώτη Τσίγκρηλα και τον Παναγιώτη Διαμαντόπουλο, αλλά αμφότεροι είναι στη διάθεση του προπονητή τους, Σπύρου Αντωνόπουλου. Ο Θοδωρής Μπέριος ένιωσε ενοχλήσεις στην γάμπα προς το τέλος του αγώνα, ωστόσο και αυτός πιθανότατα θα παίξει σήμερα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος