FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Σε όμορφη ατμόσφαιρα ο πρώτος τελικός

Ημερομηνία: 16-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πολύς κόσμος στην Κρέστενα-Έδωσαν ξεχωριστό χρώμα οι οργανωμένοι φίλοι του Α.Ο. Ξενοφών

600 περίπου φίλαθλοι παρακολούθησαν την Κυριακή τον πρώτο τελικό της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας ανάμεσα στον Ξενοφώντα και τον Ηλειακό. Η κερκίδα του γηπέδου της Κρέστενας ήταν κατάμεστη από νωρίς σχετικά, 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα, με φιλάθλους όχι μόνο από την Κρέστενα και τα Λεχαινά, αλλά και από Πύργο, Αμαλιάδα, Γαστούνη, Ζαχάρω κ.α..

Ξεχωριστό χρώμα στο ματς έδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του Α.Ο.Ξ., οι οποίοι από τη δική τους γωνία, στο λοφίσκο, άναψαν καπνογόνα και εκτόξευσαν στον ουρανό πυροτεχνήματα τόσο κατά την παρουσίαση των ομάδων όσο και μετά την λήξη του αγώνα. Ένα ματς που διεξήχθη σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα από την Διοίκηση του Α.Ο. Ξενοφών που τα είχε ετοιμάσει όλα στην εντέλεια, με τους ποδοσφαιριστές των ομάδων να αγωνίζονται σε απολύτως φίλαθλα πλαίσια και την διαιτησία του Χρήστου Κούλη και των βοηθών του, Καραλή και Μαυραειδοπούλου να είναι ακριβοδίκαιη και να αγγίζει το «άριστα».

Ένας τελικός αντάξιος της ιστορίας των δύο ομάδων, όπως πρέπει να είναι κάθε παιχνίδι στο ποδόσφαιρο, μια γιορτή. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και αύριο στον δεύτερο τελικό, στα Λεχαινά, με τον Ηλειακό να είναι και αυτός καλός οικοδεσπότης, όπως μας έχει συνηθίσει πολλά χρόνια τώρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος