FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Ντέρμπι… παντού-Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 11-10-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Μονομαχία από τον περσινό αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΒ.

Αστέρας-ΠΑΟ Βάρδας, Ηλειακός-Ξενοφών, Δόξα Ν.Μ.-Πύργος F.C. Θύελλα την 3η αγωνιστική

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η 3η αγωνιστική της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας περιλαμβάνει πολλά δυνατά ματς, με τον χαρακτήρα ντέρμπι. Το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Καρδαμά καθώς το Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας δεν είναι ακόμα έτοιμο (και θα αργήσει να είναι, όπως όλα δείχνουν), ο Αστέρας θα δώσει το πρώτο εντός έδρας (τυπικά) παιχνίδι του, με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας, σε ένα ντέρμπι από τα παλιά, που πάντα προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με μία ισοπαλία στη Ν. Μανωλάδα και μία άνετη νίκη στο Σκουροχώρι. Ο ΠΑΟΒ του Χρήστου Καραπίτσου έχει δύο ισοπαλίες με τον Ηλειακό εκτός και τον Αίαντα εντός. Δύο δυνατές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος που θέλουν μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Την ίδια μέρα, την Κυριακή στα Λεχαινά, ο Ηλειακός του Αλέξη Γαβριλόπουλου μετά το ρεπό της 2ης αγωνιστικής περιμένει τον Α.Ο. Ξενοφών του Σταύρου Μεντή, που ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή με αντίπαλο τα Μακρίσια (στην πρεμιέρα είχε ρεπό). Οι περσινοί φιναλίστ των πλέι-οφ τίθενται αντιμέτωποι, με τον Ηλειακό να είναι ακόμα πιο ενισχυμένος εν συγκρίσει με πέρυσι, στοχεύοντας σε μια ανάλογη πορεία, όχι όμως και ο Ξενοφών, που έχει χαμηλώσει πολύ το μπάτζετ.

Το τρίτο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής διεξάγεται την Δευτέρα στο γήπεδο «Β. Μουρκιώτης» της Ν. Μανωλάδας. Εκεί, η Δόξα θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Πύργος F.C. Θύελλα. Η ομάδα του Αλέξη Γαλάνη είναι δυσκολοκατάβλητη, όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής, καθώς και στους δύο αγώνες που έχει δώσει έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, αλλά, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της στο β΄ ημίχρονο, έχει αποσπάσει ισάριθμες ισοπαλίες με Αστέρα και Δάφνη αντίστοιχα. Ο πανίσχυρος Πύργος F.C. Θύελλα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου είχε βατό πρόγραμμα στο ξεκίνημα με τις δύο νεοφώτιστες Μακρίσια και Χειμαδιό, έκανε αναμενόμενα το δύο στα δύο (μόνος πρώτος στην βαθμολογία) και την Δευτέρα θα δώσει το πρώτο γι’ αυτόν ιδιαίτερα απαιτητικό ματς του πρωταθλήματος. Βέβαια, η ποιότητα που έχει ξεχειλίζει και φαντάζει ως το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά η Δόξα μόνο ευκαταφρόνητος αντίπαλος δεν είναι.

Την Κυριακή, όμως, έχουμε και το πρώτο ντέρμπι με φόντο την παραμονή στην κατηγορία! Στα Μακρίσια ο τοπικός Α.Ο.Μ. του Τάσου Γκότση θα υποδεχτεί τον Κεραυνό Χειμαδιού του Σωτήρη Τζέμου, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα και τους πρώτους βαθμούς.

Τέλος, την Κυριακή στο Σκουροχώρι ο Λ. Αστέρας του Χρήστου Γκρίλλα, που έχει ένα βαθμό (ισοπαλία με Αίαντα εκτός) δίνει το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι του. Φιλοξενεί την δυνατή Δάφνη του Ερνέστο Λυμπέρη, που έχει μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι στιγμής και φιλοδοξεί για μια θέση στην πρώτη πεντάδα.

To πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Κυριακή 13/10-Ώρα 4μ.μ.

Αστέρας-ΠΑΟ Βάρδας

Ηλειακός-Ξενοφών

Λ. Αστέρας-Δάφνη

Μακρίσια-Κεραυνός X.

Δευτέρα 14/10-Ώρα 4.15μ.μ.

Δόξα Ν.Μ.- Πύργος F.C. Θύελλα

Ρεπό: Αίας

Φωτο: Βαγγέλης Δημητρόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot