FOLLOW US: facebook twitter

A΄ Κατηγορία: Νίκη ο Ξενοφών επί του Σκουροχωρίου- Τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων

Ημερομηνία: 19-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Τέσσερα φιλικά διεξήχθησαν χθες από τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του ηλειακού ποδοσφαίρου. Το πιο δυνατό, μεταξύ ομάδων της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας, έγινε στην Κρέστενα ανάμεσα στον Α.Ο. Ξενοφών και τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου. Τα άλλα τρία φιλικά ήταν ανάμεσα σε ομάδες της Α΄ με ομάδες της Β΄ Κατηγορίας.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Ξενοφών-Σκουροχώρι 3-2

Ο Ξενοφών νίκησε 3-2 τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου. Το 1-0 σημείωσε ο Αρβανίτης στο 15΄ από κάθετη του Μπακατσέλου και στο 40΄ ο Λ. Αστέρας ισοφάρισε 1-1 με τον Νίκο Σταματελάτο, που έκλεψε τη μπάλα στην άμυνα του Ξενοφώντα και σκόραρε. Το 2-1 έκανε στο 55΄ ο Θοδωρής Δρακόπουλος από πάσα του Αρβανίτη και το 2-2 ο Μάζης με πέναλτι στο 70΄. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 75΄ ο Γιώργος Δρακόπουλος με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Θύελλα Καρδαμά-Αστέρας  3-5

Ο Αστέρας νίκησε 3-5 στον Καρδαμά την Θύελλα. Στο α΄ ημίχρονο από το 35΄ και μετά οι βυσσινόλευκοι πέτυχαν 3 γκολ, δύο με τον Παναγιώτη Τσίγκρηλα κι ένα με τον νεαρό Ξυνή και το 0-3 ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Μπατζακόπουλος έκανε το 0-4 και ο Ίντριτ Μίχα μείωσε σε 1-4. Ο Σούλης έγραψε το 1-5 για τον Αστέρα και στα τελευταία 10 λεπτά η Θύελλα πέτυχε δύο γκολ με τον Μάκη Λούντζη και μείωσε στο τελικό 3-5.

ΠΑΣ Πύργος-Κεραυνός Χειμαδιού 1-3

Ο Κεραυνός Χειμαδιού νίκησε 1-3 τον ΠΑΣ Πύργος στο γήπεδο του Ελαιώνα.Το 0-1 έκανε στο 3΄ ο Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο 50΄ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με τον Τσαγκάρη και στο 58΄ ισοφάρισε 1-1 με σουτ του Νίκου Καραχάλιου έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Κεραυνός έφτασε στη φιλική νίκη στο 90΄ με απευθείας κόρνερ του Θέμη Μπάλλα (1-2) και στις καθυστερήσεις με σουτ έξω από την περιοχή του Νίκου Ροδόπουλου (1-3).

Μακρίσια-Πέλοπας Πελοπίου 5-1

Στα Μακρίσια ο Α.Ο.Μ. νίκησε 5-1 τον Πέλοπα Πελοπίου. Το 1-0 έγινε με εύστοχο πέναλτι του Γαλανόπουλου. Ο Πέλοπας ισοφάρισε 1-1 με τον Πάνο Κακόγιαννο και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Γαλανόπουλος ξανά έκανε το 2-1, με αυτογκόλ έγινε το 3-1 και ο Μάριος Καρβουνιάρης με δύο δικά του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot