FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Νίκη με ανατροπή ο Λ. Αστέρας επί του Αίαντα

Ημερομηνία: 21-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Λ. Αστέρας πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, σήμερα στο Σκουροχώρι. Κέρδισε 2-1 τον Αίαντα με ανατροπή στο β΄ ημίχρονο, με δύο γκολ του Μπάμπη Κύτταρη (κεντρική φωτό). Ο Αίας προηγήθηκε στο 11΄ με πλασέ του Μουτσάι από κάθετη του Νικολόπουλου. Ο Λ. Αστέρας είχε στη συνέχεια δύο δοκάρια με τον Τσαγκάρη στο 33΄ και στο 58΄, ενώ ο Αίας είχε δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για το 0-2 με τον Μουτσάι στο 49΄ και τον Νικολόπουλο στο 60΄ σε αντεπίθεση 3 με 1.

Οι Σκουροχωρίτες ισοφάρισαν στο 62΄ με κεφαλιά του Μπάμπη Κύτταρη από σέντρα του Γ. Νικολόπουλου από αριστερά και πέτυχαν το νικητήριο γκολ στο 71΄ με σουτ ξανά του Μπάμπη Κύτταρη, ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαγκάρη στο οριζόντιο δοκάρι.

Λ. Αστέρας: Βυθούλκας, Τσουραμάνης, Δ. Σταματελάτος, Ντ. Κύτταρης, Βαγγόπουλος, Μπ. Κύτταρης, Ζέρβας, Τραμπαδώρος (46΄ Γ. Νικολόπουλος), Τσαγκάρης, Μακρής (86΄ Τζέμος), Σακέλλης.

Αίας: Ψυχογιός, Σιούλας (69΄ λ.τρ. Σεϊδόπουλος), Χ. Κολοτούρος, Κράγκαρης (69΄ λ.τρ. Μπινιάρης), Γκίνης, Θ. Παναγιωτόπουλος, Νικολόπουλος, Μαργαρίτης, Μουτσάι, Ηλιάκης, Πανόπουλος.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Σάββατο 21/10

Σκουροχώρι-Αίας  2-1

Κυριακή  22/10-Ώρα 3.30μ.μ.

Ηλειακός-Αστέρας

Ξενοφών-Δόξα Ν.Μ.

Ν. Φιγαλεία-Θύελλα

Ολυμπιακός Σ.-Πανηλειακός

Ρεπό: Πήγασος

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος