FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Νίκες για Πύργος F.C. Θύελλα, Δάφνη, ισοπαλίες σε Ν. Μανωλάδα, Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 29-09-2024 | Συντάκτης:

Στην πρεμιέρα της Α΄ PLAYSPORTS Κατηγορίας, ο Πύργος F.C. Θύελλα (φωτό) νίκησε 1-3 στα Μακρίσια τον Α.Ο.Μ.. Τα γκολ για την ομάδα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου πέτυχαν ο Τσίγκρηλας στο 23΄ ύστερα από γύρισμα του Μπέριου (0-1), ο Μπέριος στο 34΄ με κεφαλιά από σέντρα του Κατσιώλη (0-2) και ο Χαντί στο 43΄ με απευθείας φάουλ (1-3). Ο Α.Ο.Μ. είχε μειώσει σε 1-2 στο 36΄ με τον Γαλανόπουλο.

Στο Χειμαδιό η Δάφνη πέρασε με σκορ 1-4. Η ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη άνοιξε το σκορ στο 38΄ με τον Καλογερόπουλο με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και στο 48΄ έφτασε στο 0-2 με πλασέ του Γεωργιόπουλου. Στο 64΄ ο Βατσής με πλασέ έγραψε το 0-3. Στο 80΄ ο Θεοδωρακόπουλος με απευθείας φάουλ μείωσε σε 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Χαραλαμπόπουλος με ατομική ενέργεια στο 83΄.

Με 10 παίκτες τελείωσε το ματς ο Κεραυνός λόγω αποβολής του Δάνισκα με 2η κίτρινη στο 62΄, με 9 η Δάφνη λόγω αποβολών του Βατσή και του Βόσσου στο τελευταίο δεκάλεπτο, σε ένα επεισοδιακό ματς. Στο Βαρθολομιό ο Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου απέσπασε πολύτιμο βαθμό κόντρα στον Αίαντα (1-1). Ο Αίας άνοιξε το σκορ στο 20΄ με τον Παπασωτηρίου από πάσα του Σταθάτου και ο Λ. Αστέρας ισοφάρισε στο 37΄ με τον Μπάμπη Κύτταρη με πλασέ μέσα από την περιοχή. Τρία δοκάρια είχε ο Αίας με Σταθάτο και Γκίνη στο α΄ ημίχρονο και Παναγιωτόπουλο στο β΄ μέρος.

Το Σάββατο στη Ν. Μανωλάδα, Δόξα και Αστέρας έμειναν στο 1-1. Στο 48΄ από σέντρα του Μπατζακόπουλου από αριστερά, ο Χαραλαμπόπουλος με κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 0-1. Στο 60΄ από γύρισμα από αριστερά του Μηλαδόπουλου, ο Βασιλόπουλος με σουτ στην απέναντι γωνία ισοφάρισε 1-1. Δύο δοκάρια είχε η Δόξα στο 72΄ με τον Βασιλόπουλο και στο 75΄ με τον Παπαλάμπρο, ενώ στην πρώτη περίπτωση διαμαρτυρήθηκε πως η μπάλα έσκασε εντός της γραμμής της εστίας μετά την πρόσκρουση στο οριζόντιο δοκάρι. Η 1η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το ντέρμπι Ηλειακός Λεχαινών-ΠΑΟ Βάρδας (ώρα 4.45μ.μ.) στο γήπεδο Λεχαινών.

*Αναλυτικά ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Δευτέρα.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot