FOLLOW US: facebook twitter

Α΄ Κατηγορία: Με κεκτημένη ταχύτητα ο Αστέρας, πέρασε από το Σκουροχώρι

Ημερομηνία: 11-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας μετά την εξαιρετική εμφάνιση και νίκη επί του Πανηλειακού την περασμένη Τετάρτη, με κεκτημένη ταχύτητα πέρασε σήμερα με νίκη και από την δύσκολη έδρα του Σκουροχωρίου (0-1) και ισοβαθμεί πλέον στην 3η θέση με Ηλειακό και Δόξα Ν.Μ.. Η σαφώς βελτιωμένη ομάδα του Στράτου Καλογεράκου ανέβασε την απόδοσή της στο β΄ ημίχρονο και αφού απώλεσε τρεις καλές ευκαιρίες με τους Κούντουρα, Δαλαβούρα και Κυριαζή, σκόραρε με τον Θανάση Τσάκο στο 60΄. Ο Λ. Αστέρας, ο οποίος είχε την απώλεια του τιμωρημένου Τσαγκάρη, ήταν καλός στο α΄ ημίχρονο, διάστημα όπου θα μπορούσε να σκοράρει με τον Μπάμπη Κύτταρη, ενώ είχε δοκάρι στο 76΄ με τον ίδιο παίκτη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Λ. Αστέρας: Βυθούλκας, Δ. Σταματελάτος (83΄ Καραντώνης), Βαγγόπουλος (83΄ Τσουραμάνης), Ντ. Κύτταρης, Βασιλακόπουλος, Μπ. Κύτταρης, Παπαγεωργίου (80΄ Νικολόπουλος), Τραμπαδώρος (46΄ Ζέρβας), Σέφα, Ν. Σταματελάτος, Μακρής.

Αστέρας Αμαλιάδας: Θεοδωρόπουλος, Χατζηγιάννης, Μαργαρώνης, Δαλαβούρας, Κυριαζής, Δ. Κασσιανός, Τσάκος (85΄ Καυκόπουλος), Ι. Κασσιανός, Κούντουρας (85΄ Γιαννόπουλος), Ραυτόπουλος (60΄ Γκρίλλας), Μπατζακόπουλος (85΄ Ράλλης).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Τρίτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot